Téma: Cukrovka, hypoglykemický šok 39Y175/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-03-21 01:40:58, odpověď na #9789 ukázat v kontextu reset

CK 2 lžičky do 1,5 dcl po každém jídle. Do každého jídla 1-2 lžičky OKH. Zadbalon 4xD minutu. Novpoklony 4xD 20. Lehsedy 5.

Více viz obecné zpracování: Cukrovka s terapií injekcemi

cocoon 2011-03-17 10:57:37 ukázat v kontextu reset

Dobry den,
moj partner dostal pred 2 tyzdnami hypoglykemicky sok a odpadol, diagnoza je cukrovka I., inzulinoveho typu. Nikdy mi o tom predtym nepovedal, stalo sa mu to uz ale predtym 2 krat, prvy raz pred 5 rokmi ked sa rozvadzal so zenou, druhy krat z vycerpania (ma velmi psychicky aj fyzicky narocne, prevazne vsak sedave, zamestnanie). No a teraz po treti krat. Uz po prvom zachvate mi lekari diagnostikovali cukrovku, zacal brat inzulin, no po nejakej dobe sa mu vsak stav spontanne upravil, takze inzulin mohol uplne vypustit. To iste sa stalo aj druhy raz. Tentokrat su ale lekari pesimisticky, slinivka brusna mu funguje na nulu a tvrdia, ze sa to uz zrejme neupravy ako predtym, ma len nieco okolo 250 funkcnych slinivkovych buniek. Mne sa to ale nezda, ako je mozne, ze sa mu tvorba cukru predtym 2 krat upravila. Ide vobec o cukrovku?
Budem sa snazit ho presvedcit, ze sa to da vyliecit, (o com som presvedcena) nasmerujem ho k vam a k alternativnej medicine, este mu musim ale prehodit vyhybku v hlave, on je totiz tvrdohlavy ako mulica a "nechce tym nikoho zatazovat."
Miery a vahy su 39 rokov, asi 175 cm a podla mojho hrubeho odhadu asi 75 kil, povacsine svaloviny (akurat teraz nabral nejaku tu pneumaticku).
Velmi pekne vam dakujem za odpoved.
Petra

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele