Téma: Golden Yacca - nedůvěra

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-05-18 23:22:30, odpověď na #11562 ukázat v kontextu reset

Saponiny z GY jsou jedny z mála, které neničí červenéí krvinky a v tomto produktu nejsou doprovázeny alkaloidy ani hořčinami, po kterých by bylo nevolno až blbě. Rozpouštějí jako mýdlová voda úsady v dutých orgánech, takže jejich dynamika je malá. Zajímavý aspekt je hydrofilní efekt, kterým umožňuje snažší kontakt enzymům s hydrofobními strukturami. MUDr. Sova (BOOS Košice) uvádí statistická data 42% úspěšnost při terapii rakoviny. Ostatně sama píšete - bolavé klouby, což ale není jinak nic. V léčitelství je potřeba komplexnějšího přístupu než jen GY. Podmínky dodavatele jako MLM nedovolují reklamu jinou než osobní.



Více viz obecné zpracování: Čištění organizmu


City 2011-05-18 19:35:38 ukázat v kontextu reset

Děkuji. Co se týká GoldenYacca-GY, k tomuto produktu nemám důvěru (to se netýká těch Vašich , dokud jsem o GY nezačala hledat informace, netušila jsem, že jej doporučujete).
Moje maminka využívala opravdu velké a velmi drahé množství PREVENTIVNĚ. Výsledkem této zázračné léčivé terapie byl po roce a půl pozitivní nález rychlého karcinomu. Absurdní, osud nebo klamavá reklama? Na co je GY skutečně účinné jsou bolavé klouby ale jinak nic. Velmi zajímavé je, že na tento produkt není na internetu k nalezení téměř žádná diskuze.pravda je, že tento produkt často za spoustu peněz koupí starší lidé, kteří internet pro vyhledávání informací nepoužívají.

Za ostatní děkuji a vaši Malinovou směs všem doporučuji na 100%.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele