Téma: Pánev naštípnutá 80Y165/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-05-23 03:01:18, odpověď na #11656 ukázat v kontextu reset

Mazat K1+MO, užívat AK + CK + GH + špetku vit C100 mimo jídla (jedinečná chuť) dle libosti. OO-KH propašovat do jídel 2 lžíce za den nejméně a tabletu Dolomitu 2-3xD že proti bolesti si po jíédle polkne... K tomu Litozin 4xD3 tobolky a Gelmodel 4xD lžíci. do lokality BEN7 asi ze 45 kuliček +5 kterým to přifixujete na tkaninu z venku.



Více viz obecné zpracování: Zlomeniny


jednapani 2011-05-22 23:21:37 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,
prosím o radu. Tatínek (80 let, ca 165cm, ca 80kg) někdy v lednu upadl a zřejmě si při tom naštípl pánev, sice ho v těch místech bolelo, ale všichni jsme to přičítali houserovi, který ho v té době trápil. Na tu pánev se přišlo až koncem března, byl poslán do nemocnice (zde s ním nic nedělali, jen mu tlumili bolest několik dní) a poté předán do LDN na rehabilitaci. Zde magnetoterapie, rehabilitace v bazénu, rašelinové obklady, teď laser, výsledky po téměř dvou měsících nic moc, bolí pořád. Chci se zeptat - kdybychom docílili nějak propuštění, pomohlo by položit na to místo BENa? A jak případně? Řetěz kolem jeho pasu bychom při těch rozměrech asi nezaplatili, ale napadlo mě vytvořit nějaký útvar a buď vložit do kapsy poblíž, a nebo do nějaké speciálně vyrobené kapsičky. Ale jaký - plný nebo dutý? Z kolika tak asi kuliček?
A šlo by ještě něco, kromě potírání MO? (Pít do něj nic nedostanem, to odmítá.) Škoda, že jsme propásli čas kostivalu, že?


Děkuji, s úsměvem S.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele