Téma: Bilirubin, předčasně šedivění, zvětšená slezina, operace děložního čípku, cysty, 27X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-07-01 08:33:24, odpověď na #11891 ukázat v kontextu reset

Detoxikujte viz články zde a objednejte se ke mně do poradny osobní.



Více viz obecné zpracování: Detoxikace


clara 2011-06-24 11:23:22 ukázat v kontextu reset

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli existují jiné příčiny předčasného šedivění vlasů než genetické, jak mi bylo doposud řečeno. Je mi 27 let, první šediny se mi objevily již ve 20 letech a od té doby jich mám čím dál tím víc. Vedu poměrně hektický život, studuji na denním studiu a zároveň pracuji od těch 20 let a v podstatě každý den do večera přebíhám ze školy do práce a z práce do školy (snad to příští rok konečně skončí). Pracuji jako pomocná účetní, což je sice sedavé zaměstnání, ale pohybu mám až dost. V posledních letech jsem prodělala 2 operace - děložního čípku a cysty, na komplexním vyšetření mi zjistili zvětšenou slezinu a vysoké hodnoty bilirubinu v játrech. Vlastně těch hodnot vysokých u jater bylo víc, protože mě odmítli operovat, tak mi udělali vyšetření na asi 7 typů hepatitid, ale testy byly v pořádku, stejně jako všechny následující testy. Proč ty výsledky vyšly tak špatně se nezjistilo a já taky netuším z čeho to mohlo být.
Myslím, že to může mít souvislost s mými šedivými vlasy a ráda bych tu příčinu odstranila a potřebovala bych nějak nasměrovat
Rodiče začali šedivět až po padesátce, takže na genetiku v mém případě nevěřím. Tátovi bude šedesát a pořád má víc černých vlastů než šedivých.
Děkuji,
Lenka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele