Téma: Jaterní dietka - vhodnost sóji 23X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-07-17 18:11:00, odpověď na #11999 ukázat v kontextu reset

Podle zpráv z médií všichni mladí fotbalisté, kteří zemřeli při fotbale, byli velicí jedlíci výrobků ze soji, takže doporučuji umírněnost v této specializaci. Malé množství živočišných bílkovin správně doplňujete viz Potrava jaterně šetrnější. Více bychom si asi řekli v poradně v našem krámě v Praze třeba 25tého tm. Tvarohové sýry klidně, tučné nebrat. Margaríny nebrat. Už jste si zkusila namazat chleba OKH? Já si to dělám běžně a je to moc dobré.

Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)

Deathrahushka 2011-07-17 09:46:00 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, projevil se u mě ekzém, a proto jsem se rozhodla "najet" na jaterní dietu a detoxifikaci a začít používat ostropestřecové přípravky. Cose týče diety, chci se zařídit podle Vašeho návodu a rad, ale zajímalo by mě, jestli mohu jíst tofu. Nejsem úplný masožravec, alespoň jednou nebo dvakrát týdně si ale nějakou rybu nebo kuře dám, spíš ale konzumuji tofu, Šmakouna atd. místo zvířecích bílkovin. A ješě bych se chtěla zeptat, zda si můžu chleba mazat Lučinou nebo cizrnovou pomazánkou? Máslo, sádlo i pomazánkové máslo mám od doktorky zakázáno právě kvůli prý zvýšené hladině cholesterolu (dobrého i zlého).

Jsem žena, je mi téměř 23 let, studuji vysokou školu v Praze a stresu mám ve škole i v práci až nad hlavu práce je sedavá, nicméně se snažím alespoň dvakrát týdně sportovat (spinning, běh, procházky).
Děkuji moc za odpovědi a přeji krásný zbytek víkendu

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele