Téma: Hyperaktivita dětská 10měsY?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-09-07 00:32:43, odpověď na #12368 ukázat v kontextu reset

Synkovi namasírujte záda směrem k hlavě MO. Dávejte mu GH a do toho několik kapek NK. Do vaničky přidávejte 50 ml Raš. Manžel si vybral... jen jestli to není vám natruc...asi má problém sám se sebou a málo se raduje ze života.



Více viz obecné zpracování: Hyperaktivita dětskáLedvinový záchvat



 


oli 2011-08-29 22:29:55 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový. Prosím o rady. Můj 10 měs. syn je velmi živý pořád se staví na nožky a nemá chvíli klidu.Je jak malé torpédo. Jinak je kojený a zdravý. Čím ho mám trochu zbrzdit? Občas se mu udělá kruhová vyrážka na zádech a na pravé ruce. Mažu MO, ale na ruce nemizí.
Potom mám vážnější problém u manžela, který jsme řešili pod názvem špatná funkce ledvin. Užíval podle vašich pokynů a vše bylo v pořádku, žádné problémy neměl. Po zhruba měsíci se mu dostavily bolesti stejné jako před operací a jelikož byl doma sám a já ho nedokopala k medědicovým kapkám tak jel do nemocnice, kde ho jeho ošetř. lékař vzal hned na sál a vsadili mu opět hadičku, která mu zprůchodní cestu k ledvině. Po měsíci musí opět na vyoperování a buhví jak to bude dál s ledvinou. Lékaři se snaží ze všech sil, ale nejsou moc optimističtí.
Nejraději bychom Vás navštívili v Praze, aby jste na něho kouknul.
V případě vašeho doporučení bylinek - jak dlouho se mají užívat?
Děkuji za váš čas a rady které rozdáváte.
S pozdravem Olina

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele