Téma: Dušnost, tlukot srdce, bolest hlavy 30X173/91

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-10-17 02:46:13, odpověď na #13383 ukázat v kontextu reset

NK si dávejte jen 1 ml, předávkováním to spíše pokazíte. Berte si k tomu B komplex forte. Porblém ale je spíš v bortící se páteři vaší nadváhou + taháním se s dítkem. To berte vždy na bok. Od 17té hodiny do rána nejezte, jen pijte. Sifon 6 co hodinu 5-10 minut. Páteř masírovat panem Vrškem a 4xD minutu zadbalonem + novpoklony 5-20 a po čase i lehsedy. K posílení srdce MK 2 lžičky do 2 dcl vody a pít mimo jídla + Q10P + Lecitin + Omega369. Asi by šlo jako nadstavba SAMe + Brahmi + DMAE 2-3xD ve stresovém dni. Lze i transvitalitu, kterou bychom snad dokázali zkrotit satórii... K pití během dne GH + pPPK nebo PPK a po jídlech JK + Eleuterokok.



Více viz obecné zpracování: Bolesti hlavyBušení srdce


Kopretinka 2011-10-13 19:40:57 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
jsem 30 let(91kg,173cm) kojící maminka-učitelka.V září jsem nastoupila po MD do práce a začly mé problémy. Dušnost, ale hrozná, tak, že se nemohu dodechnout-je to denní, nemám na nic nervy, ani v práci ani doma, vše mě okamžitě rozčílí, rozbuší se mi srdce, nemohu dýchat. Bez zadýchání a skoro totálního kolapsu nejsem schopna snad ani vyjít schody. Vždy jsem byla optimistka s perfektním spánkem a železnýma nervama, ale teď je ze mě fůrie.
Naordinovala jsem si NK na večer, první den 1/2lžičky, super..noc, přes den klasika, druhý den jsem si dala skoro celou a asi 1 hodinu po usnutí mě probudil příšerný třes celého těla a nervy totálně v kýblu(bála jsem se, že mám infarkt či co.. Nemohla jsem dýchat,trnuly mi ruce-levá hlavně,bušení srdce...nemohla jsem spát- myslíte, že jsem se mohla předávkovat NK a vyvolat opačnou stimulační reakci??Dr. mi řekla, že to byl tetanický záchvat a já prosím o radu jaké čajíky si nakoupit a dělat, ať jsem zase normální a v pohodě. Moc,moc děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele