Téma: Nevolnost, hypoglykemie, třes rukou a stav na omdlení při hladu 42X175/72

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-10-31 13:18:08, odpověď na #13477 ukázat v kontextu reset

Nejezte nic sladkého kromě snídaně, jedná se o reflexní hypoglykémii, kdy po snědení cukru nebo bílé mouky za nějaký čas slinivka umožní vstřebat nejen nadbytek cukru, ale přebytkem inzulínu dělá jeho nedostatek. Zdá se, že za zpomalení může nekorektní inervace slinivky od páteře a nedostatek kyslíku (nepřímo přes katecholaminy z překyselení. Po každém jídle CK 3 ml do decky vody. Masáž páteře zadbalon 4xD minutu, masáž p. Vrška. Večer dynamická procházka na hodinu. Sif6 4xD 10-20 minut. A navíc JK po jídlech a OKH do jídel a k tomu Q10P.

Více viz obecné zpracování: Blokády páteře

Judith 2011-10-27 14:34:51 ukázat v kontextu reset

Dobrý den Dědečku,
prosím o posouzení mého problému. Před cca 4 lety jsem si ve snaze očistit své tělo provedla zřejmě pro mě dosti razantní očistnou kůru (měsíc vegánská strava + každý týden bylinné čaje na játra , ledviny, psychiku + po 14 dnech 1 den o chlebu a vodě). Tuto kůru doporučoval jeden známý bylinkář, nicméně jemu nemám nic za zlé. Já jsem si tímto pokusem totálně rozházela tělo (vyčerpané železo, hořčík atd.) Ale to jsem již snad nějakým způsobem srovnala, ale co mě trápí, je podle mého jakýsi stav hypoglykémie - tj. když se dlouho nenajím (asi po 4-5 h), začne mi být špatně, jako třes rukou, pocit na omdlení, snaha co nejrychleji se něčeho najíst i bolest nebo divné napětí v hlavě, rozmlžené vidění. Pití nepomůže , musím se prostě víc najíst. Lékař mi řekl, že jsem tak nastavená, což se mi nezdá, když to před tím nebylo a předepsal mi léky na snížení produkce žaludeční kyseliny. Mírně se mi zvýšil i cholesterol, což opět lékař konstatoval jako normální pro mě.
Je mi 42 let, 175 cm, 72 kg, 3 roky sedavé nestresující zaměstnání (stres mám snad jen z toho sezení ) a i když jsem se díky tomu, čím jsem si touto "akcí" prošla, zase kousek blíž k nebi, po té praktické stránce se mi nechce smířit s tím, že se s tím nic dělat nedá. Jestli budete mít pro mě nějakou radu , budu Vám moc vděčná.
Předem děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele