Téma: Halucinace během spánku, probouzení v šoku, strach 4,5Y?/20

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-11-27 23:23:49, odpověď na #13631 ukázat v kontextu reset

Dejte mu GP s pPPK nebo alespoň GH s pPPK a špetkou vit C100. Zdá se, že se mu mikrobi prošly i po neuronech v CNS. Mozek se teď hojí s projevy spánkové epilepsie z hypoxie (nedostatku kyslíku). Dejte mu kulich možno-li až na bradu a dýchat skrz látku.Záda masírovat MO směrem k hlavě. 3xD Brahmi + 2xD půl DMAE + B komplex malý. Navečer koupat s přídavkem decky Raš. RK správně. Vůkol voňte eukalyptem. Na noc lze 20 kapek NK do trochy vody.



Více viz obecné zpracování: Dutiny, zánět dutin, zastydlá rýma, Zánět mozkových blan


hledající 2011-11-27 00:33:17 ukázat v kontextu reset

Moc prosím poraďte. Synkovi je 4,5 roku (váha normální, asi cca 20kg) a již dříve měl pár krát během spánku halucinace - zdá se mu, že se obraz přibližuje a zase vzdaluje. Při horečce jsem to ještě chápala ale poslední 2 dny to má bez horečky. Usne a za hodinu se probouzí zpocený s pláčem, v mírném šoku, pořád opakuje že se bojí, třese se a strachy drkotá zuby.
Před nedávnem byl nachlazený a 1 den měl horečku. Stříkáme do krku dobové kapky. Horečku už nemá ale dost odkašlává a při tom šoku se probudí zpocený. Teď tvrdí, že už ho nic nebolí, jen mně děsí ty halucinace - i při odpoledním spánku. Neměla bych vynechat dubovky? Nebo mu ublížilo, že jsem mu ještě k tomu dávala pár krát sirup Mukosolvan?
Nevím co dělat a mám strach.
Děkuji za radu. Marcela

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele