Téma: Menstruace velmi slabá, nízká hladina hormonů 30X166/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-12-28 22:11:41, odpověď na #13949 ukázat v kontextu reset

Nehrbte se k dětem a netahejte je tolik, začíná se vám totiž bortit bederka - noste bederní pás nebo nokilt. Cvičte s dětmi novpoklony a před spaním si vždycky udělejte zajíčka - lachtana - zajíčka. Čaje máte správně. Na noc si do podbřišku dejte teplou až horkou ruku... mužská je lepší... Vyprsit, narovnat. Někdy zajděte za mnou do poradny pro moje ruce. A také k panu Vrškovi do jeho rukou za vašeho nadšeného drahocenného řevu... Kulich až po bradu na spaní to kupodivu také trochu vylepší a MO+ do pochvy obden 1 ml také...

Více viz obecné zpracování: Hormonální nerovnováha a poruchy u žen

Mišula 2011-12-19 16:58:25 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový, prosím potřebuji trošku nasměrovat. Paní gynekoložka mi dělala hormonální rozbor asi před 2 měsíci, vyšlo, že hormon SBGH mám pod 0,4( normál je 34-87), měla jsem velmi slabou menstruaci a různé ženské obtíže. Řekla mi, že bez antikoncepce se neobejdu( zvyšuje prý SBGH) vzhledem k tomu, že chci ještě otěhotnět. Koupila jsem si antikoncepci, přečetla nežádoucí účinky a krabičku odložila. Brala jsem ji naposled před 10 lety a už se mi do toho nechce.
Užívám GK a JK pravidelně, novpoklony, zadbalon, sifon méně pravidelně.
Co mám ještě dokoupit a nakombinovat, abych se dostala do normálu bez antikoncepce- nevím zda chmelovou směs nebo stačí jen pivní čaj? Nebo borůvkovou?
Jinak jsem zapomněla napsat, že měsíčky se mi po delší době s GK ustálily na 5ti dnech normálního krvácení bez bolesti,místo 2 dnů špinění. Takže cyklus se rozjel.

Děkuji a přeji Vám hezké a klidné svátky.

Mišule 30 let, 166cm, 58 kg učitelka MŠ

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele