Téma: Záněty nosohltanu, angíny, afty, opary, bolesti kloubů při oslabení 36X174/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-12-28 23:01:31, odpověď na #13969 ukázat v kontextu reset

B komplex forte na spaní. Sifon 6 a dýchat 4xD 10-20 minut. Zadbalon 4xD miutu a novpoklony 4xD 10-20 Vyprsit, zateplit a narovnat krk. Kulich až po bradu na spaní. pPPK 2 lžička do 1,5-2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla a k tomu podle vašeho citu TK nebo Eleuterokok nebo VK nebo GK nebo všechno. JK 1 lžička do decky vody po jídlech. RK na opar správně, na mizející tence RM. Na štítnou žlázu mazat MO+. Alergie OKH do jídel 3xD 1/2-1 lžíce. Klouby K1+MO. Objednejte se k panu Vrškovi na masáž.

Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět nosohltanu

Simik 2011-12-20 22:43:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

jsem žena, 174cm/58kg, 36 let, po dvou dětech opět pracující
(toho času již 9 měsíců). Práce zodpovědná, časově náročnější, u pc, častý kontakt s lidmi. Práce mě baví, jsem optimistická povaha.

Můj problém: po prvním porodu, před téměř 8 lety, se u mě objevila alergie (zpočátku na břízu a jarní trávy, poté kombinovaná - jabka, mrkev, kiwi, brambory atd.), poté autoimunitni zánět štítné žlázy (doporučeno doživotně užívat letrox75-což mě nebaví,ale užívám). Často mívám problémy se záněty nosohltanu, někdy mívám anginy, doprovázeny afty. Téměř každý měsíc mívám opar (rty nebo nos), vždy na stejném místě. Opar se mi taktéž objevil až po porodu. Celkově mám dojem, že mám někde uhnízděn nějaký vir a ne a ne se ho zbavit. Dnes jsem zakoupila vaše dubovky a potírám opar - zatím to vypadá víc než nadějně, nerozrůstá se do obřích rozměrů. Pokud se cítím jakkoli oslabena, přidává se bolest kloubů. Jsem mladá nebo se tak aspoň cítím. Uznávám zdravý životní styl (i když si dám občas víno - někdy i 3x týdně). Poradíte v čem je zakopaný pes a jak na něj? Léky kromě letroxu a b-komplexu forte(při oparech) pravidelně žádné neužívám. Děkuji předem za váš čas.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele