Téma: Záněty nosohltanu, častá ATB 27X164/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-01-03 09:49:23, odpověď na #14062 ukázat v kontextu reset

Jde o směs více problémů. Vaše bílé krvinky jsou líné, protože jste plná metabolitů, které játra nezdetoxikovala, protože nemají kyslík, protože psychovypětím ani nedýcháte a to, co nadýcháte, spotřebují neurony. Metabolity se usazují ve vazivech a ta tuhnou, což dělá kolem páteře mnoho přetížení vns a ten nekorektní inervaci orgánů. A ty potom už nepravidelně cokoliv. TK + LPK + vit C100 a případně Glucamedic 2+2+1/3+2 lžičky do 2-3 dcl vody a pít 2-4xD mimo jídla. Není nutno to vypít naráz. RK z rozprašovače 2-10xD v krk. Na spaní kulich až pod bradu a dýchat skrz textil. Sif6 4xD 10-20 minut + zadbalon půlminutu + novpoklony 10-20. Po jídlech JK 1 lžička do 1 dcl vody a do jídel 1/2 lžíce OKH pro detox. Po jídlech Q10P (nebo jen Q10) + Pupalku 2 tobolky. Na noc 1 lžíce Křem ve 2 dcl vody a do toho 1/2 ml NK a k tomu B komplex forte.

Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět nosohltanu

VLAŠÁK 2012-01-02 11:57:27 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
trpím pravidelnými záněty nosohltanu v období od září do dubna. V tomto období mám také pocit jakoby mi někdo seděl na průduškách. Mám stále ucpaný nos, ale rýmu vlasně nemám. Stále něco inhaluji, stříkám nosní kapky, ale bez výsledku.
Před půl rokem mi byl odstraněn abces z horního patra v dutině ústní, myslela jsem, že se pravděpodobně jednalo o nějaké ložisko. Ale od té doby jsem opět měla troje antibiotika.
Pokaždé mi lékaři předepíší pouze antibiotika. Minulý rok jsem brala asi šestery. Někdy se mi z antibiotik objeví gynekologické problémy, takže beru antibiotika či jiné léky na výtoky.
Často mám od sedavého zaměstnání bolesti zad.
Byla jsem na rendgenu zubů - výsledek v pořádku, na alergologii jsem pro ně záhadný případ, který je 100 % zdravý ale pořád nemocný. Rendgen dutin taky vždy v pořádku. Trvá to již čtvrtým rokem, vyzkoušela jsem snad úplně všechno.
Moje práce byla a je náročná. Cestuji a když momentálně ne, sedím celý den za počítačem. Jsem zodpovědná, nervák a na práci pedant. Částečně přisuzuji svůj stav právě pracovnímu vytížení.
Je mi 27 let, měřím 164 cm a vážím 55 kg.
Velmi Vás prosím o radu, co by mi pomohlo. Moc Vám děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele