Téma: Chlamydie, knedlík v krku, těhotenství 32X175/59

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-01-09 19:47:30, odpověď na #14283 ukázat v kontextu reset

Dubovky z rozprašovače 10xD určitě ano. Na noc obklad 5-10ml MO+ na vložce na krku pod bradou viz choroby - angína. TK+GK 3+3 ml do 3-4 dcl vody a pít mimo jídla asi 2-4xD. Lze přidat až 1/2 lžičky cit C100 (přebytek se vymočí... JK 1 lžička do 1-2 dcl vody a pít po jídlech 3xD a zapít tím 2xD tabletu Vápníku. OKH 2xD 1/2-1 s jídly či v jídlech. Kdyby nevolnosti, tak do JK přidat 1/2 lžičky 12K. Sifon 6 a dýchat s tím 4xD 5-15 minut dle možností. Podle možností cvičit 4xD novpoklony 10-20. Vyprsit se a narovnat a zateplit krk. Bederní pás nebo lépe kvůli kyčlím a rozvolňující se sponě nokilt od kostrče výš. MO+ masírovat záda i šíji směr hlava. Též vtírat do vzdouvajících se částí těla a porodních cest pro snadný a rychlý porod. Záda poválet na zadbalonu 4xD půlminutu dokud to jde. Novpoklony 4-6xD 5-15. Na noc si brát kulich až pod bradu a dýchat skrz textil. Na noc doporučuji 1 lžíce Křem do 2 dcl vody a k tomu B komplex forte. Ne: Cukr, sladkosti, uzeniny, margaríny, bílou mouku, koření včetně kečupu, příliš kyselé, těžké a přepálené, smažené, tučné... 4xD na 5 minut s úsměvem a radostí obejmout a hladit (všude...), kdykoliv se budete míjet, dotknout se hladivě kdekoliv vám pocit zavelí! Kdyby byla protivná, chápat! A sifonovat, protože to je nedostatkem kyslíku v mozcích... Gratuluji ))

Více viz obecné zpracování: ChlamýdieTěhotenství s potížemi

wheat 2012-01-09 16:13:05 ukázat v kontextu reset

Vážený kořenáři, milý dědku,
chtěl bych Vás poprosit o radu, jak léčit knedlík v krku. Existuje v krku mé manželky už asi 6 měsíců. Vznikl pár týdnů po úspěšném přeléčení nalezeného Haemophyla antibiotiky, na ORL pak nález chlamydií pneumoniae, jejich přeléčení antibiotiky neúspěšné, hodnoty chlamydií naměřeny rozborem z krve po čtyřech měsících stále stejné. Doktoři nás posílají jeden ke druhému a ten zas ke třetímu a nedokážou odpovědět ani na základní věc, jestli jsou v těhotenství významně škodlivé jen chlamydie trachomatis, nebo i ch. pneumoniae.

Na knedlík z krku se tu v jiné diskusi doporučovaly dubovky, chtěl bych se tedy také zeptat, zda je dobré/možné je podávat v těhotenství (4. měsíc).

Co jiného případně zkusit?

(věk 32 let, výška 175 cm, váha 59 kg ve čtvrtém měsíci těhotenství, jinak obvykle váha kolem 55, i méně; zaměstnání sedavé z 80 procent před počítačem, z 20 procent stojavé výuka na VŠ, obojí nestresové, ale celkově s minimem pohybu)

Předem moc děkuju za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele