Téma: Měsíčková mast - složení II

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-02-08 20:36:24, odpověď na #14885 ukázat v kontextu reset

Věta, která mě zaujala "Hemel výrobky jsou atestovány v České republice v Praze ve Státním zdravotním ústavu a výsledky testů a rozborů shledaly hemel výrobky několikráte čistějšími než požadují normy EU" naznačuje dvojí interpretaci.
1. Splňují limity pro toxiny s rezervou.
2. Několikrát se již vešly do limitů.

Já svoje produkty dělám pro sebe, rodinu a přátele, tedy tak, abych si pro sebe bral z regálu. Dělám je osobně a personál, který mi s tím pomáhá je úžasný, nabitý, pohodový a poctivý. Tam nenajdete ani virgulí nic negativního.
To, co někdo prezentuje jako nevýhodu, já prezentuji jako výhodu, poučte se u politiků. Já vám tu svoje nou ani hau přednášet nebudu. Zkuste toho i onoho a držte se dobrého (Bible...)

Zkuste:
Průměrné roční snědení konzervantů, přídatných látek, plnidel, barviv, aromat, zjemňovačů, plastifikátorů, tužidel, saponátů, pesticidů, hnojiv, insekticidů, herbicidů, jedů, zvýrazňovačů, E a tak vůbec, je průměrně v potravě za rok 10-12% vlastní tělesné hmotnosti, tedy za 9 let sníme těchto sajrajtů tolik, kolik sami vážíme.

clara 2012-02-08 12:28:07 ukázat v kontextu reset

nepodařilo se mi přijít na to, jak reagovat již v založeném tématu, tak zakládám znovu



clara 2012-02-08 12:28

Spíše jsem doufala, že mi napíšete, že pravdu nemám Nejsem chemik, tak jsem se zkusila zeptat výrobce kosmetiky Hemel, která se považuje za čistě přírodní a získala mezinárodní ocenění za kvalitu svých výrobků, čím to nahrazují. A toto je odpověď:

V kosmetice se běžně využívají, také jako zábaly apod. ale důležité je, v jakém poměru s dalšími složkami kosmetických výrobků. I v některých výrobcích hemel se parafinum objevuje, ale jak jsem již znínila, důležitý je poměr s dalšími složkami výrobků a konkrétně u hemel výrobků, kde jsou obsaženy éterické a bylinné oleje s vysokou penetrací, nezůstávají krémy na pokožce, kde by ucpávaly póry. Vyživují buňky pod pokožkou, ve škáře.

Hemel výrobky jsou atestovány v České republice v Praze ve Státním zdravotním ústavu a výsledky testů a rozborů shledaly hemel výrobky několikráte čistějšími než požadují normy EU.

Takže jsem došla k závěru, že žádná čistě přírodní kosmetika neexistuje...nezní Vám to jako výzva?

Dědek kořenář 2012-02-02 08:07:09, odpověď na #14756

Že máte pravdu. Co byste navrhovala tam dát místo toho?


clara 2012-02-01 15:19:38

Dobrý den,
na Vaší Měsíčkové masti jsem se ve složení objevila Petrolatum, Parrafinum. Na seznamu škodlivých látek v kosmetice se píše:

Minerální oleje, parafíny a petrolatum - Tyto ropné produkty pokryjí pleť jako umělá hmota. Ucpávají póry a díky tomu se odtud nemohou odplavovat toxiny. Mohou zpomalit rozvoj buněk a způsobit předčasné stárnutí. Je také podezření, že způsobují rakovinu.

Co si o tom myslíte?

Děkuji,

Lenka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele