Téma: Varle, torze 7Y?/23

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-03-12 03:36:49, odpověď na #15289 ukázat v kontextu reset

Někde je problém u vnuka s křížovými obratli, něco mu dráždí nervík vedoucí do hladké svaloviny závěsu varlete. Možná by to mohl dornovkou rozblokovat pan Drábek, kterého tamo máte ve Šlapanicích a nebo pan Vršek tu v Pardubicích anebo přinejhorším já. Masírujte MO. Cvičte novpoklony.

Dubovky neřeďte, protože již za 10 minut ztrácejí polovinu účinku - nejlepší je je stříknout z rozprašovače (0,1 ml) a ony se naředí v krku slinami samy při nejvyšší účinnosti.
Dávejte mu jinak k pití LVK 1 lžička do půl až 1 dcl 2-3xD.

rozmarýna 2012-03-05 22:45:47 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, hurá povedlo se mi sem opět dostat, netuším, proč se mi to nedařilo. Heslo je pořád to stejné...
Tedy velmi prosím o radu. Můj vnuk ( 7 let, 23 kg) v pátek absolvoval na urologii manuální navrácení varlete zpět, mamince bylo sděleno, že musí na operaci, aby se to neopakovalo. V sobotu horečka 38,5 , bolest v krku, malátný, celý bolavý. Klučík ležel celý víkend u nás, maminka musela být v práci. S dubovkama jsme anginu asi udolali, dnešní zpráva od maminky vnoučka, teplota ani bolest v krku už není ( naředěné kapky měli sebou) , čekají, kdy je objednají na zákrok. Bylo by prosím možné, něčím to moje neduživé vnouče posílit? Kolik měří nevím, ale je jak oteklá nit. Objevila jsem v Brně obchod ( Světluška), kde mají z Vašich skvělých výrobků na co si jen pomyslím... tak bych mohla ještě časově dohnat co jsem zameškala tím špatným přihlášením. Prosím, doporučte, děkuji a přeji mnoho energie pro Vaši záslužnou práci Rozmarýna

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele