Téma: Bolest břicha po jídle a řídká stolice, bolest zad, posunutá ploténka 27Y177/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-03-12 04:07:12, odpověď na #15294 ukázat v kontextu reset

Na Slovensko se chystám 23.3. do Vrbovce na svůj seminář SNM. Můžete tam udělat ze sebe ukázkový případ jako žák zdarma nebo pacient za ceníkový poplatek. Ještě několik neodebraných bedrokřesel ( v podstatě židlí jsem ve skladě viděl... jinak díky EU nebudou. Vypadá to na slinivku a zánět dvanáctníku asi v souvislosti s páteří, ale kousek výš. 12K 1 lžička do 1 dcl vody a pít před jídly 10 minut. JK podobně a pít po jídlech třeba hned. REK 2 lžičky do 1,5 dcl vody apít mimo jídla 4xD . Břicho mazat MO ve směru hodin. Záda masírovat v poloze zajíce 5 minut K1+MO. Zadbalon 4xD půlminutu. Novpoklony 4xD 3-8.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteře,  Překyselení organismu


polasek 2012-03-06 19:53:35 ukázat v kontextu reset

Dobry den pan Novy,
po precitani prispevkov tykajucich sa brucha, mam pocit ze moja bolest bude mat do cinenia s chrbticou, ale jeden nikdy nevie, preto by som vas chcel poprosit o radu.

Mam 27 rokov, 70 kil, 177 cm. Pred 4 rokmi som zacal mat pri sporte problemi s chrbticou, diagnoza - posunuta platnicka L4/5 o 5mm, ta tlaci na nerv a niekedy mam svrbenie v koneckoch noh. Malo som pijaval a tak mam aj deformovane stavce a vdaka sedavemu zamestnaniu pokryvenu chrbticu. Pijem viac, sporty uz iba co nezatazuju chrbticu a cvicim na spevnenie svaloveho korzetu chrbtice, ale lepsie to veru nie je a stale tu platnicku citim.
No a k tomu mam poslednych par rokov problemi s bruchom. Nieco som zjedol a bol som ako nafuknuty. Naposledy mi povedali ze podrazdeny pankreas. Teraz ma boli brucho uz asi dva tyzdne vzdy ked zjem nieco ine ako suchare, mrkvu, zemiaky, alebo ryzu. Aj biele vino mozem. Ale ked som zjedol trochu jogurtu alebo nejaky orech do pol hodiny ma bolelo brucho, riedka stolica...

Budem moc vdacny za kazdu radu ktora pomoze, aj ohladom brucha aj chrbtice, uz ma to nebavi.

Pocul som o Vasich specialnych klbovych stolickach, ale v eshope ich nevidim, su este k dostaniu?

Navsteva osobnej poradne je trochu komplikovana, nechystate sa na Slovensko?

Zelam pekny den a hodne zdaru

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele