Téma: Výtok, špinění, uzlinky v tříslech a píchání v podbřišku 24X161/53

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-03-19 10:18:39, odpověď na #15327 ukázat v kontextu reset

Aha, takže imunita skoro nevítězí. TK + LPK + GH + vit. C100 2+2 lžičky + 1 lžíce + 1/2 lžičky do 3 dcl vody a pít 3xD mimo jídla. K tomu 3xD GY 2 tobolky. Po jídlech 1/2 lžíce GK do 2 dcl vody a zapít tím 1/2 lžíce OKH. Do pochvy 3xT MO+ 1-1,5 ml (v případě použití pána, tedy před jeho aplikací, aby to vlastně vmasíroval (do lymfy), takže z milence se stal masérem-léčitelem). Uzliny a okolí mazat MO+. Doporučuji také pana maséra Vrška na bederku a hrudník - on už bude vědět.

Více viz obecné zpracování: Výtok (poševníHormonální nerovnováha a poruchy u žen

Zuz4 2012-03-16 21:51:11 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

můj hlavní problém spočívá ve špinění (hnědý výtok) mezi menstruacemi (už cca 3 roky), beru antikoncepci, špinění se opakuje vždy ve stejné době (10 dní před menstuací). S tímto problémem jsem byla několikrát přeléčena ATB, že se jedná o zánět děložního hrdla. Později mi byly nalezeny po gyn. stěru mykoplasmata (ATB na 20 dní), jelikož jsem měla cca před rokem také stále dokola další problémy - rýma, kašel, pocit cizího tělesa v hrdlo, zvláštní bolest svalů a kloubů, udělali mi odběry na chlamidie, které byly pozitivní. Tyto problémy již nyní moc nemám a pokud mě občas začne škrábat v krku, přečéčím Dubovými kapkami a hned to přejde.
Stále mám ale problém se zmíněným špiněním a nyní aktuální problém - nahmatala jsem si uzlinky v třslech a občas mě píchá v pravém podbřišku.
Začala jsem nyní také užívat homeopatika tak uvidíme, zda nějak pomůžou.
Zřejmě ve mě pořád nějaký "bordel" je, protože i když mám pouze jen rýmu, hned se mi zvětší i uzliny na krku.
Moc děkuji za radu. 24let/161 cm/53 kg

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele