Téma: Konečník vyhřezlý a krvácení při milování 39X164/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-05-13 21:57:01, odpověď na #15535 ukázat v kontextu reset

Kakejte i močte v podřepu nad záchodem. Po stolici si umyjte zadek s naším tekutým mýdlem a při tom si vyhřezlé nasoukejte zpět. Potom do konečníku aplikujte 1-1,5 ml MO+. Cvičte novpoklony 4xD 10x. Na noc vždycky a přes den případně také cvičení ZLZDK (zajíc lachtan zajíc dědka kořenáře), což je: Klek a sed mezi paty, kolena na 2 pěsti od sebe. Předklon hlavou na zem a povolení všech svalů kolem bederní páteře, aby se mohly protáhnout ze svého zkrácení asi 1-3 min. Potom vyručkovat dopředu a opřít se nataženýma rukama (s palci ven) o zem a o ně hrudníkem, povolit břicho a viset jako lachtan asi 0,5-2 minuty. Potom se znovu vrátit do polohy zajíce na 0,5-2 min, případně cyklus zopakovat. Krev při milování naznačuje trhlinu, jejíž příčina může být banální, ale bohužel i infaustní - to by měl zjistit gynekolog. Po jeho diagnoze se můžeme byvit dál. Zatím bych doporučil MO+ i sem každý den asi 1 ml. Jinak pro detoxikaci doporučuji článek, který jsem na toto téma napsal anebo si klikněte doleva na detoxikaci. Anebo se objevte v poradně osobně.



Více viz obecné zpracování: DetoxikaceHemeroidy


Jarka152 2012-05-13 20:03:25 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer,
trápí mě již několik let konečník - vyhřezává mi ven. Hlavně na záchodě a při delší chůzi nebo stání.Hledala jsem různě po internetu, ale všude se píše jen o hemeroidech a ty nemám. Začalo to po porodu mé dcery, vážila skoro 4,5 kg a já si ho asi vytlačila - tehdy jsem měla i ty hemeroidy. Ale teď se mi to horší, a i když konečník zastrkuji dovnitř, zase vylézá.
Ráda bych se zeptala ještě na krvácení při milování. Brala jsem asi
12 let hormonální antikoncepci. Jsou to 3 měsíce, co jsem jí přestala brát - ráda bych se vyčistila a chci žít zdravě. Ale začaly problémy s krvácením - někdy víc někdy jen trošku, ale ne pokaždé. (jasně červená krev).
Mám 39 let, vážím 58 kg, výška 164 cm, v zaměstnání skoro celý den sedím (elektrovýroba - pájení).
Předem moc děkuji za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele