Téma: Žlučník nefunkční - nevolnost po jídle, ztráta váhy po vysazení HA, nechuť na sex, 39X164/44

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-05-22 00:17:05, odpověď na #15556 ukázat v kontextu reset

Ze samých starostí zapomínáte dýchat a přidušený organizmus pak nedokáže detoxikovat a eliminovat odpady. Ty se hromadí a problémy taky. Rovněž to vypadá bez ohledu na jógu na problémy s páteří. Tu bych měl až po panu Vrškovi vidět... JK 1 lžička po jídlech do deci vody 3xD (při nevolnosti přidat 12K ½ lžičky) + B komplex forte a dovolí-li sponzor, i Q10SEO. GK+VK 2+1 lžička do 2-2,5 dcl vody 2-3xD mimo jídla. Sif6 10-25 min. 3-4xD, Novpoklony 7-21 3xD, Zadbalon ½ minuty 3xD. Kulich na spaní až po bradu. Vyprsit se! 3xD zulíbat!



Více viz obecné zpracování: Žlučníkové kameny, zanesené žlučové cesty


Marky 2012-05-17 08:44:35 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, žena, 39 let,výška 164 cm, váha 44 kg :- (, dopoledne u pc, odpoledne směna s dětmi. 2x týdně jóga.
Prosím o radu. 3,5 roku blbě po jídle, pocit tlaku, horka, po 3 hodinách dobrý. Někdy po těžkém jídle ok, po suchém rohlíku zle. Antikoncepce vysazena, z váhy 51 pád na dnešních 44 kg. Sexuální nechuť. I z hloupostí si dělám starosti. Spaní nic moc.
Klasickou medicínou přeléčena ATB čtyřkombinací na Helicobacter pylori, prášky na hlavu, Helicid. Bez efektu. Zjištěna alergie na kasein, jiným lékařem popřena. Zjištěn deficit laktázy. Žlučník na evakuační podnět nereaguje. Nasazen Isochol - bez efektu. Mléčné výrobky nejím, ani jídla s jeho obsahem. Bez efektu. Celostní medicína - rok snad všechny Jonášovy kapičky. Bez efektu. Další rok Bachovky, Gastran, bylinkový žlučníkový čaj. Bez efektu.
Kde je problém? Nebo spíš - kde začíná můj problém? Nefunkční žlučník je až na konci...nebo začátku? Uaaa nevím nic a dost už mě to štve...
Jak se rozpohybovat, uvolnit, nehekat a začít žít...? A utáhnout léčbu finančně...
Díky moc za vaši radu, úsměv i prima humor!
M.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele