Téma: Klouby na prstech ztuhlé, bolestivé, často brnění 39X160/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-06-20 15:24:26, odpověď na #15688 ukázat v kontextu reset

Objednat se na rozblokování páteře u pana Vrška. AK+PPK 3+1 lžička do dvou deci vody 3xD mimo jídla. Postiženou oblast jemně masírovat VXK 3xD směrem k srdci potom silněji MO+. Šíji na noc masírovat směrem ke lbi K1 a potom MO+. Novpoklony 10-15, ZLZ, cvičení hlavou ano-ne-nevím 3xD Zadbalon poválet ½ min. 3xD. Postižené oblasti zateplit. Bederku také! VYPRSIT!



Více viz obecné zpracování: Revmatizmus („regma&ldquo, revmatické nemoci


Čechnerka 2012-06-20 09:50:05 ukázat v kontextu reset

Asi měsíc mě trápí bolest na kloubech v dlani obou rukou zejména prostředník a prsteník, prsty i zápěstí mám velmi málo pohyblivé,bolestivé a zejména ráno jsou prsty ztuhlé a zdá se mi, že i trochu oteklé. Často mám také mravenčení v ukazováku a prostředníku obou rukou, zejména, když mám ruku zvedlou, např.při telefonování anebo řízení(ruka na volantu). Hodně často řídím auto a pracuji na počítači (denně), mám sedavé zaměstnání,časo stres. Chodím na masáže se zádama, masérka tvrdí, že mám dost zablokovanou krční páteř, ztuhlé svaly. Zároveň má diagnostikovanou ulcerozní kolitidu, nyní v klidu. Věk 39 let,výška 160 cm, váha 67 kg.
Děkuji za radu,budu absolvovat lékařské"kolečko"-vyšetření na revmatologii,ortopedii a u neurologa, ale ráda bych znala váš názor.
Čechnerová Iva

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele