Téma: Gardnerella Vaginalis, mykózy, endometrióza, cysty 30X178/69

Celkem 4 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-10-08 09:19:52, odpověď na #16024 ukázat v kontextu reset

Při výtocích aplikovat do pochvy inj. stř. s násadcem RK ředěné těsně před použitím 1:4 2-4xD a hodinu poté aplikovat MO+ 2 ml (dejte si vložku, MO nejde prát). Bez výtoků stačí pouze MO+ na noc, před použitím pána vždy + i na pána. MO+ mazat jemně břicho ve směru hod. ruč., rovněž masírovat páteř nejdříve K1 a potom MO+ směrem ke hlavě. Oblast bedekry neustále zateplovat ve dne v noci (ovázat svetr kolem pasu, Nokilt nebo alespoň bederní pás), udržovat teplé nohy. GK + TK + AK 2 + 1 + 1 lžička do tří deci vody 3xD mimo jídla. OKH + EVE 1/2 + 1/2 lžíce s jídly 2-3xD, JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídle. Novpoklony 15-20, ZLZ 3xD a další posilovací a protahovací cvičení na pánevní dno, břišní svaly a svaly zádové. Sif6 10-20 min. 2-3xD. Kulich na noc až po bradu. Nenosit podpatky. Zateplovat nohy. Nevysazovat zadek. Nejíst margaríny, bílou mouku a cukr. Co nejdříve se objednat k panu Vrškovi a potom i za mnou do osobní poradny. Něco řešíte, co nemá řešení.

Více viz obecné zpracování: Endometrióza

Břetislav Nový 2012-10-05 05:29:44, odpověď na #16004 ukázat v kontextu reset

Dobry den, doplnuji udaje: je mi 30 let, vyska 178, vaha 69kg

Břetislav Nový 2012-09-30 03:27:16, odpověď na #15999 ukázat v kontextu reset

Doplňte data!

Pet1213 2012-09-28 15:43:59 ukázat v kontextu reset

Dobry den, uz cca 4 roky mam diagnostikovanou Endometriozu, pravy vajecnik mam z velke casti odoperovany, protoze jsem na nem mela endometrickou cystu cca 13cm a na levem mam cystu take, jednou mi praskla do bricha, coz bylo strasny, ale vztrebalo se to a ted ji tam mam zase a doktor mi doporucuje opet laparoskopii i toho druheho vajecniku. Ja se tomu branim, protoze je mi 30 let a jeste jsem nebyla tehotna, neuzivam a ani jsem nikdy neuzivala antikoncepci a jsem proti ni, takze jsem veskerou hormonalni lecbu odmitla, protoze mi bylo receno, ze to stejne neni lek, jen to zkvalitnuje zivot a muze nejakym zpusobem ulevit treba....

a muj dalsi velky problem je ten, ze uz asi rok a pul bojuji s vaginal. vytoky, stridave mykozy a vzdy mi ve sterech z pochvy od gynekologa vyjde bude E-Coli bakterie, nebo Gardrenela Vaginalis... vzdy jsem to prelecila nejakymi zavadecimi tabletami a i antibiotiky nekolikrat a stejne se mi to vratilo, doktor rikal, ze je to tim, ze nemam zadnou vaginalni mikrofloru a proto se tam temto anaierobnim bakteriim dari a premnozuji se. Pripada mi to jako zacarovany kruh.... mam noveho pritele, jsem s nim cca 4 mesici, moc si rozumime a uz jsme se bavili o tehotenstvi, coz by mi velmi pomohlo na ten problem s endometriozou, nicmene ty vytoky me porad hrozne nervujou, zneprijemnuje mi to jak normalni, tak sexualni zivot i vuci memu partnerovi a navic kdybychom chteli miminko, tak do toho prece nemuzu jit, kdyz mam neustale tyto problemy, to bych v tehotenstvi nemohla vubec nic brat a neni to urcite dobre ani pro ten samotny plod, kdyz matka ma tyto vytoky. zkousela jsem ruzne vyplachy, antimikotika, zavadeci lactobacili, uzivat lactobacili oralne, extrakt z grepovych jaderek, vyvaruju spodni pradlo, pouzivam neparfemovana specialni mydla pro tyto ucely, bily jogurt zavadet, proste vsechno mozne a mam klid vzdy jen na chvilku, ale vraci se to kazdy mesic. po menzes je to vzdy lepsi, ale jak se preklopim do druhe pulky a zacnu pak ocekavat menstruaci, tak se to hodne zhorsi.

Mel byste pro me prosim nejakou radu, jestli je vubec mozne se toho nejak zbavit? Popravde ted vice resim toto, nez tu endometriozu, protoze je to sileny a nema to konce.

Dekuji moc za vyjadreni

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele