Téma: Těhotenství, zvýšené hodnoty jaterních testů způsobené hormony, svědění těla 32X174/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-11-10 08:36:05, odpověď na #16143 ukázat v kontextu reset

Použila rozum a doplňky jste vybrala správně. Doplňte OKH ½-1 lžíce s jídly či v jídlech 2-3xD JK + 12K 1 + 1/2 lžičky do 1,5 dcl vody 3xD po jídle GK 2 lžičky do dvou deci vody 3xD mimo jídla. Porodní cesty, břicho a prsa mažte jemně MO+ 1-2xD. Sif6 8-12 min. každé dvě hodiny, před spaním o něco déle. Navečer procházky. Na noc kulich až po bradu Zadbalon pokud to břich dovolí 4xD půlminutu. Na noc 1 lžíce Křem do 2 dcl vody.

Více viz obecné zpracování: Těhotenství s potížemiJaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)

monika 3mama 2012-11-06 21:20:14 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer,

ráda bych Vás poprosila o radu. Mám za sebou dvě těhotenství a pokaždé se ve 36. týdnu těhotenství ozvaly játra silným svěděním po celém těle (nevím nic podrobnějšího než že jsem měla zvýšené jaterní hodnoty způsobené těhotenskými hormony) a u obou případů muselo být těhotenství takřka okamžitě ukončené indukovaným porodem.
Nyní jsem těhotná potřetí (což mi gynekoložka moc nedoporučovala právě kvůli těm játrů) a podle ní se játra tentokrát můžou ozvat již ve 32 týdnu ne-li dřív.
Jsem sice imunní vůči "doktorskému strašení" ale i tak bych ráda těm játrům pomohla troškou přírody, od doktorky jsem dostala doporučení na 3x denne essentiale forte. Poslední jaterní testy jsem absolvovala ve 12tt a byly naprosto v pořádku.
Je mi 32 let, výška 174cm, váha v 16tt 65kg, momentálně na mateřské dovolené již 4. rokem s 2 holčičkama... předtim jsem pracovala v kanceláři v obchodním oddělení.
Stravuji se tak nějak "standardně" žádné bůčky a majonézy ale ani tuny ovoce a zeleniny..tak nějak něco mezi, doplňuji to přírodními doplňky stravy (nic z lékarny, pouze nesyntetické doplňky ..) těď v těhotenství hlavně kyselina listová, omega -3, minerály, calcium s hořčíkem...

Mnohokrát Vám předem děkuji za radu

Monika

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele