Téma: Zánět močovodu, zvětšené varle 40Y176/72

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-11-10 07:13:51, odpověď na #16145 ukázat v kontextu reset

Někdy jsou antibiotika mnohem menší zlo než vleklý zánět, se kterým si tělo neví rady a rozlézá se všude po těle. Vzhledem k tomu, že močovody vedou v podstatě středem těla, nejsem si jist, kde jste se MO mazal. Nicméně MO se vstřebává do lymfy a ta začíná již v pokloží. Vaše reakce až pod koleno je nanejvýše varující a doporučuji pečlivé vyšetření lékařem, protože to může naznačovat ucpání uzlin buďto rezidui zánětu nebo hůř! Z mého doporučuji LPPK 1 lžíce do 3 dcl vody + 1-2 tbl. Jedlé sody 4-5xD mimo jídla a ostatní čaje – užívat po dobu asi 6-7 dnů. (Poté velmi dlouhodobě LVK 2 lžičky do dvou deci vody 3xD mimo jídla, lze s ostatními čaji), například s TK + Glucamedic 2 po lžičky. Pro střeva by byla vhodná OKH 1 lžíce s jídly 3xD, JK 1 lžička do deci vody3xD po jídle. Oblast tedy mazejte VXK pro kapilární aktivitu, když je lymfatická s reakcí. Směrem k lymf. uzlinám, tedy do třísel. Masírujte K1 páteř, zvláště bederní (pomohl by pan Vršek), případně osobně do poradny. Novpoklony 15-20 3-4xD, Zadbalon ½ min. 4xD, Sif6 10-15 min. 4xD.

Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět močového měchýře

dutina 2012-11-07 15:25:01 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
věk 40, výška 176, váha 72, zaměstnání nemám, často sedím u PC
Po požití pálivích papriček ( více než před rokem ) se mi velmi zvětčilo a zahřálo jedno varle. Pitím čajů a dalších procedůr se mi částečně podařilo pouze uklidnit močovod, varle se ale spíše ještě zvětšilo ( bojuji také s bakteriemi ve střevech pomocí klistíru ). Včera ráno jsem nanesl na pokožku kde vede močovod Váš Měsíčkový olej lymfolej a poté ještě večer před spaním. Reakce ráno byla silná. Bolí celá pravá část močovodu až k ledvině včetně kolena a varlete. Prosím Vás tímto o radu.
S přátelským pozdravem Krumer

Snažím se pravidelně více pít, ( i čaje na prostatu i močovod ), někdy hladovým , jím čerstvou zeleninu a ovoce, dělám klistýry. Antibiotika zatím ne.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele