Téma: Gemmoterapie - léčení výtažky z pupenů

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-11-19 17:40:38, odpověď na #16179 ukázat v kontextu reset

Podle informací, které jsem obdržel od člověka, který absolvoval kurz u producenta, se jedná o extrakci zhruba 200 g pupenů dovezených z Kanady nebo získaných z jiných zdrojů na 1000 l lihovodního roztoku, předpokládám, že i když je zdroj ze severní Moravy, bez methanolu.
Když přípravky zakoupíte, je v nich patrný bylinný zákal a chuťově je možno poznat, že nějaké byliny obsahují. Každopádně ale to není o bylinách, ale o jejich biočchi, které se do rotoku dostává z rostliny podobně jako při homeopatii a právě ono čchi vás léčí.
V mých koncentrátech je také biočchi asi adekvátně množtví bylin, kterých na stejné množtví produktu padne u nás několik metrických centů. Nicméně nemohu vyloučit, že biočchi vámi jmenovaného zdroje není ošetřeno nějakým osvědčeným šamanem, guruem, druidem, kouzelníkem, medicinmanem, knězem nebo všemi a tudíž jeho bioinformační efekt má mnohem větší váhu.
Důležité, ale je, že každý si může vybrat, a je jedno skrz co přijde ku zdraví, jestli vírou v Ježíše laskavého, Proroka vítězícího, Vladimíra Iljiče, Dia a jeho partu, reklamu, vědu nebo gemmopterapii. Vždycky je to o člověku samém a pro něho.

betka 2012-11-18 15:55:12 ukázat v kontextu reset

Dobry den,mozem sa vas spytat preco si myslite ze gemmoterapia je slaba, ze skor ide o vieru v ten liek? ja som si myslela ze v gemmoterapii je silny vyluh bylin,teda ze je to kvalitne nie ako homeopatia tam mam pocit ze v tom nic nieje iba viera v liek. Dakujem za odpoved

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele