Téma: Artróza kyčlí a kolenou 53Y187/102

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-11-20 23:27:27, odpověď na #16192 ukázat v kontextu reset

Ta zátěž je příliš velká. Chce to razantní změnu a důslednou detoxikaci těla (pro inspiraci si pročtěte zde: http://www.dedekkorenar.cz/clanky/detoxikace-a-omlazeni/detoxikace-v090512.html ) 12K 1 lžička do 2 dcl vody 10-15 min. před jídlem 3xD, OKH 1 lžíce s jídly 3xD + Vápník+ 1 tbl., zapít JK 2 lžičky ve 2 dcl vody AK + MK + Gelmodel premium 2+1 lžička + 2 lžíce do 3 dcl vody 3xD mimo jídla + Litozin forte 3 tob. Na noc Křem 1 lžíce do 2 dcl vody + B komplex forte 1 tbl. Dýchání posílit Sif6 10-20 min. 3xD Oblast až nahoru na stehno mazat K1 a potom MO+. Stále zateplovat (ustřihnuté fusekle natáhnout přes koleno a do poloviny stahna (máte tam sval v křeči) ve 4-5 vrstvách) Vhodnější by bylo přijet osobně do poradny a za panem Vrškem také.

Více viz obecné zpracování: Artróza

Ferda 2012-11-20 11:15:14 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
je mi 53 let, jsem vysoký 187cm a vážím 102kg. Mám problém s kolenem. Už jsem přes dva měsíce v pracovní neschopnosti. Doktor mi řekl, že mě do dvou let nemine umělý kloub. Mám artrózu "za půlkou". Teď mě koleno bolí hlavně když se mám rozejít a nebo vztávám. Při chůzi se to dá vydržet. Nepomohly mi ani lékařem předepsané magnety. Mám teď jít na zákrok do Znojma (do kloubu mi vpraví výtažek z krve). V mládí jsem měl úraz a tak mám i něco s meniskusem, ale to nic nedělá. Už delší dobu mě pobolívaly kyčle kvůli artróze, ale teď je klid. To koleno je mnohem horší.
Před dvěma lety jsem měl také pásový opar a od té doby trpím na opary celkově. Bývám nachlazený tak cca 4x do roka. Trpím na kolísavý tlak, beru Prestarium neo, před pěti lety jsem měl kvůli vysokému tlaku krevní výrony na sítnici v pravém oku a od té doby špatně vidím (pokřivený obraz a jiné barvy).
Byl jsem silný kuřák, teď už omezeno na občasně elektronickou cigaretu. Hodně piji silnou kávu. V zaměstnání pracuji manuelně, těžce, strava taky nic moc zdravá. Pohybu mám dostatek i když cíleně necvičím. V mládí jsem se věnoval závodně ciklistice.
Děkuji předem za odpověď
Milda

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele