Téma: Oteklé koleno, tlak jako by mělo explodovat, křeče v zadní části 19Y183/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-12-11 03:09:41, odpověď na #16281 ukázat v kontextu reset

To, co děláte, je dobrý začátek. Souvislosti objevíte po přečtení tohoto článku http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdravotnich-souvislostech/jon-a-starnuti-aneb-proc-musime-zemrit-a-jak.html Postiženou nohu mazat nejdříve K1 a potom MO 2-3xD. Od horního lýtka až po stehno neustále zateplovat (ustřihnout podkolenky ve špici, alespoň tři až čtyři vrstvy přes sebe). AK + CK 2 + 1 lžička do 3 dcl vody 3xD mimo jídla + Gelmodel premium 1 lžíce. Játra podpořit OKH 1/2-1 lžíce s jídly JK 2 lžičky do 1,5 dcl vody 3xD po jídle. Sif6 8-15 min. nebo jiné sport. aktivity na každé dvě hodiny sezení, navečer procházka – postupně prodlužovat a zrychlovat až na 120 min. a 120 tepů. Zadbalon 4xD minutu Pomohl by i pan Vršek, ani páteř asi nebude úplně OK. lze i osobní poradnu.

Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)Ekzémy ostatní a plísňovéLymfedém, rozsáhlý otok

DanielG 2012-12-09 15:26:24 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

rád bych se zeptal ještě na jednu otázku, pokud si najdete čas na odpověď . Mám problém s pravým kolenem, mám artrózu, kterou jsem momentálně půl roku léčil a už mě koleno nebolí. Také mám náběh na dnu. Můj dotaz spočívá ale jinde tohle bylo jen pro ujasnění jestli to nesouvisí. Asi týden mám neustálý problém že cítím v kolenu tlak, jako by mělo explodovat, koleno mám nateklý, nevím jestli je v něm voda, opravdu nevím ale přijde mi že mi opravdu exploduje. Dostávám i do kolena ze zadní části křeče, občas když ho chci natáhnout do rovné polohy tak to jde těžce. Stravu dodržuji velmi přísně, jsem z 60% vitarián. Má strava se skládá většinou z ovoce, zeleniny, semínek, ořechů, maximálně krutí maso, ryby, parabola rýže, těstoviny z tvrdé pšenice, 1-2x týdně vejce. Občas zeleninové polévky. Piji jen vodu, šťávy z ovoce a zeleniny z odšťavňovačů.

Další nemoci (jen chci říct ostatní nemoci, které mám, aby jste mi něco neporadil, co by je zhoršovalo, nebo to možná má souvislosti) problém s játry, trávení, časté tvoření ekzému (ne atopický). Díky tomu držím taky přísnou dietu, piji hodně byliny a také používám od vás zeměžlučovou směs, dubovou mast, borůvkovou směs. Občas si dělám pivní čaj, který jsem u vás nastudoval .

Já 19 let, student, výška: 183cm, váha: 80kg.

Děkuji mnohokrát za odpověď , večer zaplatím hodinovým úsměvem do zrcadla .

S přáním pěkného zbytku víkendu,
Blažek Daniel

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele