Téma: Nadýmání, krční a bederní páteř, brnění prstů, karpální tunely 48X160/69

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-01-14 21:39:06, odpověď na #16430 ukázat v kontextu reset

Neřešte, co řešit nelze. Místo, aby trávicí systém dostal kyslík ke své práci, všechen ho spotřebuje mozek . A nekorektní inervace od blokované páteře problémy jen navýší. 12K 1 lžička do 2 dcl vlažné vody 10-15 min. před jídlem 3xD OKL + MO+ ½ + ½ lžíce s jídly 3xD JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídle + Biopron9 + Lecitin Při problémech namíchat REK + 12K 2+1/2 lžičky do 3 dcl vody a popíjet po douškách (mimo jídla) Na noc Křem 1 lžíce do decky vody + NK ½ ml + B komplex forte a na hlavu kulich až po bradu Mezi jídly dodržovat 4 hodinový odstup, po každém jídle 20 minut klidu, nestresovat se. Od 17 hod. už nic nejíst. Na dvě hodiny sezení nebo při stresu (nervačení 10-15 Novpoklon + ZLZ případně SIf6 8-15 min. Navečer dynamická procházka 60 – 120 min. Jídla jaterně šetrná. Objednejte se k panu Vrškovi, lze i za mnou do poradny.

Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)

Naděnka 2013-01-14 10:01:07 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, milý pane Nový,

Obracím se na vás s prosbou o radu ohledně tématu trávení, zažívání, žlučník, játra a hlavně nadýmání
Je mi 48 – už, měřím 160 cm a od puberty vážím plus mínus (teď už spíš teda plus) cca 69 kg.
Klidový tep 70-80. Pracovala jsem v kanceláři, momentálně jsem bez práce.
Každé ráno (když mi nepřemůže lenora) cvičím cca 20 minut jógu a qi-gong.
Jsem spíš nervák, hodně nad vším přemýšlím …..
Cca před 2 a ½ roky jsem měla nejspíš malý žlučníkový záchvat, kterému předcházelo asi 3měsíční mírné nadýmání. Od té doby se mi nepodařilo hlavně to nadýmání zlikvidovat… Nejdříve jsem absolvovala všechna možná vyšetření v nemocnici, odběry, sona, hadičky spodem, vrchem a na nic se nepřišlo. Protože jsem velký příznivec alternativy, tak jsem šla a stále jdu touto cestou. Šla jsem na problémy přes reflexní terapii, udělala si i výcvik, brala vlaštovičníkovou tinkturu, yuccu shidigeru… pak jsem to zkusila přes ajurvédu, absolvovala roční semináře, dodržovala všechna doporučení ohledně stravy, cvičení, olejování, detoxikace a výsledek minimální….. Pak jsem navštívila další bylinkáře, nechala si poradit, ale výsledek se stále nedostavuje. Protože věřím tomu, že za většinou našich projevených fyzických problémů stojí naše chování a jednání, šla jsem i tudy,ale nic zásadního se taky nehnulo….Bylinky beru stále, teď mám na játra, žlučník a slinivku, plus pitnou rašelu, ale stále nic……
Je pravda, že mám docela problémy s krční a někdy cítím i bederní páteř. Hlavně v noci mi brní prsty, byla jsem na vyšetření, mám problém s karpálními tunely, chtěli mi hned operovat, ale já nechtěla, takže dál už se se mnou nebavili…..
Četla jsem pozorně vaši poradnu, takže páteř, skřípnutý nerv by na to mohl mít taky velký vliv.
Těším se na vaši odpověď, mějte se moc hezky
Naďa

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele