Téma: Vypadávání vlasů, lysinka 21X164/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-03-03 16:28:19, odpověď na #16609 ukázat v kontextu reset

Není nad osobní poradnu (hrubku v názvu jsem opravil...) Narovnat se a vyprsit, hlavu nosit jako královna Vlasy omývejte odvarem z kopřiv a chmele, do lysinky a okolí jemně vtírejte VK OKH + EVE ½ + ½ lžíce s jídly 3xD JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídle pPPK + VK 1+1 lžička do 2 dcl vody 3xD mimo jídla na noc Křem 1 lžíce do dvoudecky vody + B komplex forte + ½ ml NK na spaní kulich a stáhnout až po bradu (zlepší se prokrvení a látková výměna) na každou hodinu sezení a učení Sif6 5-10 min. nebo 10-15 Novpoklon + ZLZ navečer dynamické sportovní aktivity nebo alespoň chůze 60-120 min., aby se metabolizovaly vaše katecholaminy, metabolity a eliminovalo přidušení

Více viz obecné zpracování: Padání vlasů, lupovitost

Luciana 2013-03-01 11:08:01 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
je mi 21 let, mám 60 kg, 164 cm, jsem studentka (napůl sedavá , napůl pohybová činnost).
Po minulém semestru (pro mě velmi stresující 2 měsíce) se mi nahoře na hlavě za pěšinkou objevilo prázdné místo bez vlasů. Je pravda, že minulý semestr jsem řešila rozchod s přítelem, stresující zápočty, byla jsem absolutně vyčerpaná a měla jsem spoustu nervů. Ke zkouškovému období jsem téměř nespala. Dále jsem dělala různé experimenty z přechodu "staré stravy" na téměř makrobiotiku, hodně jsem zhubla.
Po úspěšném zakončení zimního semestru jsem s vlasy zašla do kožní ordinace. Paní doktorka mi předepsala Alpicort F na večerní vmasírování vodičky do pokožky volného místa na hlavě. Dále užívám potravinový doplněk fin evocaps od společnosti finclub international.
Lisinku na hlavě si pravidelně masíruji, dokonce jsem si ve zdravé výživě pořídila neutrální šampon na vlasy s bylinkami, které zabraňují dalšímu vypadávání vlasů a podporují hojení kůže.
Byla jsem také na krevních testech, které prokázaly, že jsem v pořádku jen s větším počtem bílých krvinek v krevním obrazu. Na thajské masáži jsem se dozvěděla, že mám špatné ledviny, což je pravda.
Bohužel se mi zdá, že místo nárůstu nových vlasů mi spíše vypadávají. Už se nestresuji, jsem v pohodě, snažím se jíst vyváženou stravu,myslím pozitivně a přesto se lisinka na hlavě zvětšuje o další místa.
Potřebovala bych v první řadě zamezit nadměrnému vypadávání vlasů a podpořit kořínky nových silných vlasů, které - nevím proč - nechtějí vylézt na svět
Prosím Vás tímto o jakoukoli radu. Jsem poměrně dost mladá a nemyslím si, že je normální a že bych měla mít ve 22 letech celou holou hlavu. Další zdravotní problémy se u mě neobjevily, bolí mě ale občas záda ze sezení.
Co mám dělat?

Děkuji moc za odpověď
L.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele