Téma: Bolest pochvy při styku 19X169/61

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-03-18 03:01:37, odpověď na #16678 ukázat v kontextu reset

Nedostatečnou plasticitu pochvy lze napravit aplikací MO+ asi 1-2 ml do pochvy před aplikací pána i trochu na pána... Řekněte mu, ať nespěchá; ono se to postupně při dostatku MO+ poddá... Prostě bez Lymfoleje to nejede, proto mazejte.... Záněty mohou potom vzniknout traumatizováním nenamazáním pochvy. Když řeknu, že uvidíte ten rozdíl, tak jsem si spletl čidlo...



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět pochvy


Joudinka 2013-03-17 18:20:59 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
od prosince mám problém a doufala jsem, že by jste mi mohl pomoct.
Začala jsem mít problémy při pohlavním styku, kdy do mě partner nemohl vniknout a když ano, tak to hrozně bolelo. Měla jsem pocit, jakoby bych byla uvnitř oteklá a nebylo tam pro partnera místo. Byly chvíle kdy to nešlo vůbec, ale pak se to zlepšilo na to, že se do mě partner vniknul, i přes bolest a asi po minutě to bolet přestalo. Doufala jsem, že to přejde, ale takhle to mám do dnes. Byla jsem i na gynekologii, doktor mi řekl, že podle popisu to vypadá na zánět, ale nic špatného ve mně neviděl. I přes moje přesvědčování že ne, mi opakovaně vnucoval že mám problém se zvlhčením a napsal mi jakousi mastičku která působí i jako anestetikum. Bolest cítím i při maximálním vzrušení, zvlhčením to být nemůže. V té době, kdy to začalo jsem brala několik druhů prášků, mezitím 2je antibiotika, myslela jsem si, že by to mohlo mít na tyto problémy nějaký vliv.
V poslední době jsem zpozorovala nažloutlý výtok, nemyslím si že to je vzhledem k barvě v pořádku, ale jiné problémy, jako štípání nebo pálení nepociťuji.
Věk: 19
Výška: 169cm
Váha: 61 kg
Zaměstnání: studentka, občasné brigády v kuchyni

Prosím Vás tímto o radu.
Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele