Téma: Močový měchýř, ledviny, bolest při detoxikaci 55X162/79

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-04-15 00:58:11, odpověď na #16820 ukázat v kontextu reset

Zatím jedlou sodu 4xD s dvoudeckou vody LPPK 1 lžíce do 2,5 dcl vody + 1 tbl. jedlé sody 3-4xD mimo jídla a 30 min. od ostatních přípravků (do vymizení obtíží TK + LVK 1+2 lžičky do 2,5 dcl vody 3-4xD mimo jídla Břicho mazat po směru hod. ruček MO+, rovněž masírovat páteř K1 a MO+, zvláště bederku v nahrbení v sedě u stolu. Zateplit i nohy!



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět močového měchýře


babča Janča 2013-04-14 08:20:31 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový

Už třetí měsíc jsem v režimu čištění organizmu, mimo to že je mi lehčeji o 10 kg je mi lehčeji i po těle a spousta věcí se novým režimem opravilo samo. Co mě ale trápí je močový měchýř, asi je unavený vším tím, co přes něj moje tělo opouští...snažím se pít hodně ale včera jsem se asi ještě trochu přichladila ve šťastné euforii, že už tam není sníh - na zahradě - a dnes si tu trochu poskuhrávám. Bolí, mám pocity plnosti, i když tam toho moc není.Při močení neřeže, jen ten nepříjemný tlak. LPPK doma nemám, v pondělí v Brně dokoupím. Ph moči jsem měřila, podle barvy papírku jsem někde mezi 6-7.Prosím, poraďte čím to moje podbřicho vylepšit, pravda, trochu cítím i ledviny.
Jíme po novu hodně zeleniny, ovoce, maso skoro vůbec, sýr jen sem tam, spíše bílý jogurt, tvaroh, semínka...já to svádím na odchod toxinů, že by to ledviny s močákem nestíhaly? Jak jim pomoct? Děkuji mnohokrát za radu
, žena 55 let, 162/78,8 puls 68, práce sedavá, stresová - ale já se už přestávám stresovat- nestojí to za to, pohyb zahrada, pes.
Přeji krásné jarní dny a mnoho elánu. Jana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele