Téma: Hypermobilní klouby na ruce, preventivní užívání kloubní výživy 31X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-05-02 21:35:12, odpověď na #16899 ukázat v kontextu reset

To je individuální, dle stylu života a dispozic. Podrobně je popsáno zde: http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdravotnich-souvislostech/jon-a-starnuti-aneb-proc-musime-zemrit-a-jak.html pro prevenci i léčbu lze užívat AK 1 lžičku do 2 dcl vody 3xD mimo jídla + Gelmodel premium 1 lžíce, při problémech + Litozin 2 tbl. klouby masírovat K1 a následně MO vždy doplnit dýcháním a pohybem, zateplovat na podporu jater OKH, EVE, JK

Více viz obecné zpracování: Stárnutí

roxana 2013-05-02 10:32:59 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

děkuji moc za odpověď na můj dotaz ohledně bolesti ruky. Dívala jsem se nyní na ty produkty, co jste mi doporučil a napadla mě ještě jedna věc...Od kolika let by vlastně člověk měl používat výživu na klouby - přesněji řečeno, co se týká přípravku Litozin a Gelmodel premium...Všimla jsem si, že tyto produkty často doporučujete na klouby.
Mám totiž sestru, které je 31, pracuje jako prodavačka potravin, takže ruce docela namáhá a má konkrétně na rukou takové ty hypermobilní klouby, že je schopna článek prstu otočit úplně dozadu. Jinde na těle tuto hypermobilitu nemá. Měla by tedy raději užívat něco preventivně ? (ruce ji nijak výrazně zatím nebolí, pouze občas) Pokud by to bral mladý člověk, co to moc nepotřebuje, nemůže si tím nějak organismus případně i poškodit? A jak v jakých dávkách případně preventivně brát?
Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele