Téma: Bolest za levým okem, trnutí prstů, píchání pod levým žebrem 32X174/95

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-05-22 01:14:54, odpověď na #16944 ukázat v kontextu reset

Játra už nestíhají detoxikovat tak rozměrné tělo a přidávají se blokace na páteři. Doporučuji se objednat co nejdříve k maséru panu Vrškovi a pak lze i za mnou do poradny. OKH + EVE ½+1/2 lžíce s jídly 3xD JK 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD po jídle MK + CK + PPK 1+2+2 lžičky do 3-4 dcl vody 3xD mimo jídla (GH lze rovněž přidat) + Q10P 2 tob. Pokud by byly chlamýdie přidat PK 1 lžíce + GY 2 tob. 4-5xD Na noc Křem 1 lžíce do 2 dcl vody + B komplex forte 1 tbl. Páteř (od zadku ke lbi), končetiny (směrem k srdci) mazat K1 a následně masírovat MO+ Od 17 hod. už nic nejíst. Novpoklony 10-15 3xD, Sif6 8-12 min. 3xD, Zadbalon 1 min. 4xD Navečer dlouhé procházky 60-90 min. Na spaní kulich a stáhnout po bradu Nosit polarizační brýle Dubovky do krku z rozprašovače a na zuby, zvláště horní, protože to vypadá od infekce ze zubu. To CDS by několikrát denně asi chtělo 5 minut podržet v ústech před polknutím. CDS ve velkém vyrábět na živnost pro vražedné obstrukce EU rozhodně nehodlám, jen soukromoosobně pro přátele... jsme přítelkyně?... esli jo, tak pípněte...

Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)

Kopretinka 2013-05-20 21:29:30 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový.
Pracuji jako učitelka (95kg, 174cm, tep cca 70,32let).
Již asi přes měsíc mě bolí za levým okem, je to nepříjemná bolest či tlak, která v podstatě neustupuje(nevím jak popsat, oko není zarudlé, jakoby bolely svaly kolem oka). Na očním se nic nenašlo a tím to skončilo.
Dále mi trnou prsty na rukou, hlavně v noci, malíček i prsteníček se mi až kroutí směrem k prostředníčku. Občas mě bolí hlava. Prodělala jsem chlamydie plicní. Čeká se na výsledky, zda tam ještě jsou. Na neurologii to uzavřeli masážemi páteře.
Také mě pobolívá pod levým žebrem, takové píchání, takže asi nějaký žaludeční vřed.
Prosím o radu, co na ty oči, hned bych si tam napatlala MO, ale v chytrovědi tuším jsem četla, že se to nehodí.
Jinak užívám JK, sem tam OO-KH, když si nedám večer gambit nespím.
Ráda bych se ještě zeptala, zda neuvažujete nějak CDS vyrábět či prodávat i pro nerodinu. Já sama bych si jej udělat neuměla, i když video je inspirující.
Moc děkuji za všechny vaše produkty, které mi úžasně zabírají.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele