Téma: Otoky kolem kotníků při chůzi a prstů na rukou, nadměrné pocení, akné, nepravidelná menstruace 32X181/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-06-14 03:02:01, odpověď na #17026 ukázat v kontextu reset

Problém je v páteři, stresovém přidušení a nedetoxikaci. OKH + MO+ ½+1/2 lžíce 3xD JK + VK 2+2 lžičky do 2,5 dcl vody 3xD po jídle GK + CK + LPK 1+1+1 lžička do 3 dcl vody 3xD mimo jídla + GY 2 tobolky Na noc Sanogel 1 lžíce do 2 dcl vody + B komplex forte 1 tbl. + B komplex forte Pleť tamponovat REK dle potřeby, mazat MOM-Ag Hnisavé lokality tamponovat RK a mazat RM (na RK nepoužívat MOM Ag, tluče se navzájem) Novpoklony 10-15 a ZLZ střídavě Sif6 5-10 min. každé dvě hodiny, Zadbalon 1 min. 4xD Na spaní tmavý kulich stáhnout po bradu Zadbalon 6xD Do koupelí RAŠ K mytí výhradně naše tekuté mýdlo Bederní pás od kostrče výš. Víc už jen osobně.

Více viz obecné zpracování: Otoky nohou,  Akné

r81 2013-06-10 10:46:06 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jsem žena, 32/181/65, pracuju u pc ale hodne jezdím na kole a chodím po horách.
muj dlouhodobý problém spočívá v tom, že při chůzi, stačí i půl hodky tak mi otékají nohy, hlavně kolem kotníků a prsty na rukou. když cítím, že mám prsty už hodně nateklé tak si je pokrčím v lokti a chytnu se za ramena batohu, tak aby prsty směřovaly vzhůru a nebyly dole při těle, a otoky po chvíli ustoupí ale když zase ruce spustím dolů a jdu tak zase otečou.
Další problém je nadměrné pocení, nepomáhá mi nic, ani antiperspirant. po jeho použití jsem za minutu opět pod paží propocená, pot páchne, je to nepříjemné.
Poslení problém je akné které mám od 13 let, těžké, mám zjizvenou celou tvář, záda. spoustu uhrů černých i bílých a hlavně červené bolestivé hnisavé boláky, které se objevují pravidelně na těch samých místech, kde už byly, třeba měsíc je klid a pak se tam udělá znovu, velké zánětlivé ložisko. koupila jsem si chmelovou směs, již ji užívám 2 měsíce 1x denně na lačno ráno i kvůli nepravidelné menstruaci, pleť se trošku zlepšila i díky měsíčkové pleťové vodě, menstruace je pravidelná, ale teď po dvou měsících pravidelnosti jsem ji dostala po 11 dnech od poslední menstruace. newím kde je problém.
Prosím o pomoc. Radka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele