Téma: Neplodnost 42X156/48

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-06-26 21:43:34, odpověď na #17078 ukázat v kontextu reset

Máte to od páteře... nutno ukázat osobně. Do té doby OKH + MO+ ½+1/2 lžíce s jídly 3xD JK + VK 1+1 lžička do 2 dcl vody 3xD po jídle GK 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD mimo jídla + Zelený ječmen 1 lžička s čepicí Páteř masírovat od zadku ke lbi K1 a hnedle MO+ 2xD Novpoklony 10-15 + ZLZ 3xD, Sif6 5-10 min. 2xD Navečer dlouhé procházky. Nenosit podpatky. Bederní pás od kostrče výš. Zadbalon 6xD minutu.

Více viz obecné zpracování: Neplodnost ženská

evka.v 2013-06-25 10:51:54 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, dědečku,
ráda bych se zeptala na Váš názor-věk 42, výška 156, váha 48. Tep asi normál, tlak byl vyšší, ale již jsem ho upravila, žádné léky neberu. Jsem v domácnosti.
Mám tři děti, ale s novým mužem bychom chtěli ještě jedno (máme společně syna 4roky). Vždy jsem otěhotněla úplně spontánně a bez problémů-naposled se synem ve 37.letech. Nyní již dva roky otěhotnět nemohu-nedaří se. Jistěže je to věkem, myslím si a stárnutím (všeho, včetně vajíček ve vaječnících). Mensturaci a ovulaci mám pravidelnou-jak jsem vysledovala.Muž je o pět let mladší. Myslí si, že bych se měla očistit a přejít pokud možno na syrovou (syrovější) stravu a že bych neměla pít kávu (ráda si ji ráno dám s mlékem a ještě jednu třeba přes den). Užívala jsem už více věcí od Vás, také pupalkový olej, bylinky sama také znám i sbírám, jím zeleninu, někdy i zelené šťávy semínka, ostropestřec.olej...Poslední roky se mi zhoršil premenstruální syndrom-potíže tak 10 dní před menzes (psychické i fyzické), myslím, že to spolu souvisí. Začala jsem cvičit hormonální jógu, ale nemohu na to nějak najít čas. Ve 26 letech jsem měla operovanou cystu na vaječníku, kdy se musela odebrat i část hmoty vaječníku, mohlo by to mít vliv? Nebo páteř?
Moc Vás prosím o názor. Myslíte, že je ještě naděje? Jsem hodně nešťastná.
děkuji
Eva

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele