Téma: Závratě, tlak v zadní části hlavy od krku, nevolnost 37X180/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-10-14 01:55:41, odpověď na #17375 ukázat v kontextu reset

Je to krkem. Nejlepší by bylo objednat se k panu Vrškovi a pak za mnou do osobní poradny. Zatím masírujte páteř od zadku ke lbi K1 a následně MO+. Šíjovou oblast speciálně a krk noste jako královna a nejako Spejbl. Šíji stále zateplujte (i na noc). Novpoklony 10-15 + ZLZ 4xD (před spaním vždy), cvičení hlavou ano, ne, nevím, Zadbalon ½ min. 4xD viz moje zdravotní videa na youtube (dedekkorenar) JK 2 lžičky do 1-2 dcl vody 3xD po jídle + Sinflam 1 lžičku AK + pPPK + GK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody 3xD mimo jídla Na noc Křem 1 lžíce do 2 dcl vody + B komplex forte 1 tbl. + NK ½ ml Na spaní tmavý kulich stáhnout po bradu.



Více viz obecné zpracování: Stres nepřiměřenýBlokády páteře


Jitulin 2013-10-07 16:12:38 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
Chtěla bych Vás poprosit o radu. Trápí mě asi tak cca rok (3 týdny po pádu na lyžích, kdy jsem si přetrhla kolenní vaz - nyní v pořádku, přišla jsem, ale o práci a byli i stresy ze strany manžela) občasné závratě, tlak v zad. části hlavy od krku, jako by to tam bylo stále ztuhlé a napjaté. Nejsem schopna se uvolnit. Ráno bývám unavená - nevolnost, pocity na zvracení, stažené svaly u krku a jakýsi tlak ve spodní části hlavy. Byla jsem u neurologa - nic nenašel.Jen říkal že to může být nějaká posttraumatická porucha a navrhoval antidepresiva. Chci to řešit bez tohoto produktu. Jen nevím, kde je zakopaný pes. Bývala jsem vždy energická a usměvavá ženská a nemohu se k tomu vrátit.
Věk: 37, výška: 180cm, váha: 70 kg, klidový tep: 70-80.2 děti, zaměstnání:po úraze nezaměstnaná - 9 měsíců, nyní 3 měsíce sedavé zaměstnání - nová práce odpovědná, pro mě nyní náročné než se zapracuji.
Děkuji
Vaše stránky jsou bezva)

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele