Téma: Artróza v kolenou, kyčli, bolesti, vysoký TK, glaukom 62X175/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-10-20 14:12:38, odpověď na #17402 ukázat v kontextu reset

(0 tep není?) OKL + Linioil ½+1/2 lžíce s jídly 3xD JK 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD po jídle + Sinflam 1 lžička CK + AK 1+2 lžičky do 3 dcl vody 4xD mimo jídla + Gelmodel premium 1 lžíce + Litozin forte 2 tob. + 2 tobolky GY Na noc Křem 1 lžíce + B komplex forte 1 tbl. + 1/2 ml NK Klouby (směrem k srdci) masírovat K1 a následně MO+, na noc celou končetinu. Zateplit !!! (ustřihnuté fusekle ve třech vrstvách, Nokilt). Rovněž masírovat páteř (od zadku ke lbi) na noc. Nezátěžová cvičení 5 minut co půl hodiny a při tom Sif6 Nezátěžové procházky.

Více viz obecné zpracování: Artróza

mikeska 2013-10-15 18:34:15 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jmenuji se Jana Mikešová , brzy mi bude 62 let. Měřím 175 cm, vážím 80 kg. Celý život jsem pracovala jako zdrav. laborantka, nyní jsem 3 roky na důchodě.
Asi 8. rok, mám potíže napřed s kolenními klouby a poslední půl rok i s pravou kyčlí (na ort mi zjistili artrozu 3.stupně.,v kolenou mám artrozu 2.stupně). Byla jsem přeléčena i na boreliózu v 96 roce.Jinak jsem celý život sportovala, aktivně v mládí (atletika) a stále asi do 50 let (lyžovala, turistiku, cyklistiku,běhání pro radost, cvičení.). Po jednom cyklistickém náročném výletu se mi v noci poprvé ozvalo pravé koleno(punktovali mi ho) a od té doby mé potíže trvají. Mám neustálé bolesti kolenních kloubů, takové jakoby stěhovavé. Po námaze se mi hodně ozývá pravá kyčel. Když zůstanu v klidu, těžko se rozcházím, ale ne vždy.Celou tu dobu se léčím na revmatologii, ortopedii,chondroprotektivy, antirevmatiky, léky od bolesti. Letos první rok už jsem si netroufla jet na dovolenou. Jinak se léčím s vysokým tlakem od 50 let a mám glaukom.Myslím si, že vydržím dost, ale poslední dobu mne to už vše nějak zmáhá. Nejhorší jsou neustálé noční bolesti. Často jsem vzhůru každou hodinu, protože mi to nedá spát. Děkuji za odpověď

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele