Téma: Voda rozmrzlá vs zeleninové šťávy

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2009-12-06 23:18:22 ukázat v kontextu reset

Šťáva z jakékoliv zeleniny je v podstatě nasyceným roztokem, ve kterém se již nic dalšího v podstatě nedá rozpouštět.
Rozmrzlá voda je velmi čistá se schopností proniknout do buňky s vysokou latentní schopností rozpouštět deponované metabolity a balasty.
Jedná se tedy o zcela rozdílné principy a přístupy k detoxikaci.

lol 2009-12-06 13:16:09 ukázat v kontextu reset

Rýznar Stanislav, 55 let
Myslím si, že minimálně stejnou čistící schopnost jako přemrzlá voda (možná je to na jiném principu) má například nastrouhaná syrová červená řepa (z vlastních zdrojů, ne z polí prodávaných ve většině obchodů) - po týdenní kůře evidentní zlepšení zraku.

Jaký je Váš názor na srovnání přemrzlé vody s vodou obsaženou v zelenině a ovoci (relativně ekologicky pěstovaných)?

Doposud si myslím, že nejvhodnější vodou pro lidský organismus obsahuje zelenina a ovoce. Např. tzv. "dobré vody" - čím jsou z větší hloubky, tím více obsahují těžkých kovů - což je pro lidský organismus určitě špatně (např. otrava ledvin cadmiem už u většiny novorozenců atd.).

Děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele