Téma: Fleky na jazyku 3,5X102/16,5

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-11-18 02:30:46, odpověď na #17533 ukázat v kontextu reset

(2) Vypadá to na plíseň. Zrušit cukr. Stříkejte jí na tojí neředěné RK z rozprašovače 3-8xD dle potřeby. Po jídle JK 1 ml do 0,5 dcl vody + 1 kávová lžička Sinflamu 2xD dýchat, skotačit, tančit, běhat venku. Na spaní kulich stáhnout po bradu. Sifon 4 a 4xD dýchat 5-10 minut Raději bych ji viděl osobně.



Více viz obecné zpracování: Plísně


hanule 2013-11-15 09:34:44 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně mojí dcerky 3roky a 7měsíců, váha: 16,5, výška: 102, velice živé a citlivé, náladové dítě.

Snad již od narození se jí na jazyku pravidelně tak jednou za měsíc (někdy dřív, někdy později) udělá jakoby ďolík a ten se postupně během několika dnů rozšíří na flíček o velikosti cca koruny. Tento flíček je úplně hladký, bez klasických "pupínků", které na jazyku bývají. Flíček jí nebolí, pouze někdy, když sní něco kyselého, tak pak bolí. Po dosažení velikosti cca koruny se flíček ztrácí a jazyk získává klasickou strukturu. Ovšem za pár týdnů se to opakuje znovu a to se opakuje již cca 3 roky.

Mám strach, jestli změny na jazyku neukazují na nějaké skryté onemocnění. Lékařka ji ani neprohlédla a řekla, že pokud ji to nebolí, tak to nic není. Mně se to ale normální nezdá, neznám nikoho, komu se to léta děje.

Když je dcerka nemocná (flíček se jí udělá vždy po viróze), dávám jí TK, PK, LPK, GP.
Denně jí dávám 1 lžičku OO-KH.

Mohl byste mi, prosím, napsat Váš názor o co by se mohlo jednat?
Děkuji a přeji krásné dny.
Hanka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele