Téma: Prevence ledvinové koliky při kojení 33X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-11-23 01:06:04, odpověď na #17568 ukázat v kontextu reset

Gratuluji. Asi to je od blokády páteře kolem 11 hrudního obratle, ale to bych vás musel vidět a vašeho muže naučit, co s tím dělat. Zatím pomůže Zadbalon 4-6xD minutu. OO-KH ½-1 lžíce s jídly 3xD JK 1-2 lžičky do 2 dcl vody 3xD po jídle + DologranJ 1 lžička + Mladý ječmen 1 lžička GK + LVK 2+2 lžičky do 2-3 dcl vody 3-4xD mimo jídla Páteř masírovat od zadku ke lbi K1 a následně MO+, bederku a nohy neustále zateplovat (Nokilt) Novpoklony 5-15 + ZLZ střídavě Sif6 5-10 min. každé 2 hod. Na spaní kulich stáhnout po bradu.



Více viz obecné zpracování: Ledvinové kameny


Jancule 2013-11-21 23:44:37 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
Chtěla bych vás poprosit o pomoc s mými ledvinami. Po prvním porodu před 4 roky jsem skončila v nemocnici s podezřením na ledvinovou koliku a kamen. Prodělala jsem 2 zákroky a nikde nic nenašli, pouze zuzeny mocovod v jednom miste. Podle mě ale mohl byt problém v tom, ze se ledviny nemohly moc poprat s kojenim. Synovi byli 3 měsíce a plné jsem kojila.
Nyní jsem 3 týdny po druhém porodu a začínají mě bolet záda v okolí krize, ledvin. Bojím se, aby nenastal podobný problém. Prosím, poradil by jste mi vhodnou bylinkovou směs, která by pomohla mým ledvinam a zabránila opět nemocnici?
Užívám od vás ostropestrecovou směs, maliníkovou a zeměžlučovou.
Plné kojim, je mi 33 let a jsem doma na MD.
Moc děkuji za pomoc
Jana

PS: chtěla bych vám ještě poděkovat za vaše rady ohledně přípravy na porod. Nevím, jestli za to všechno muže malinikova smas a mesickovy olej, ale porod trval od nástupu kontrakci 45 min (malem jsme ani nedojeli do porodnice), porod bez nástrihu a vnitřních poranění a rekonvalescence skoro žádná, jako bych ani narodila. Dodatečně velké DÍKY.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele