Téma: Bolest břicha na levé straně, reflux 53X163/85

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-12-07 22:52:56, odpověď na #17634 ukázat v kontextu reset

Vypadá to na zánět stěny žaludku a asi na to má vliv nekorektní inervace od míchy s blokádami páteře kolem Th11. Diferenčně diagnosticky je ale hodně možností. Zkuste 12K 1 lžička do 1 dcl vody pít před jídly 3xD a mimo jídla dvojnásobek REK. Lokalitu zevně mazejte MO+ ve směr hodin a též ho užívejte po půl lžíci a zapíjejte tím REKem. Zadbalon 6xD půlminutu. Sif 6 dýchat 4xD 5-15 minut.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět žaludku


JanaKb 2013-12-05 09:20:33 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, můj dotaz se nějak přesunul dolů mezi zodpovězené, proto přeposílám znovu-jestli mohu poprosit o radu, děkuji.

Dobrý den-prosím o radu, je mi 53, měřím 163 - váha, to je horší, 85 kg. Mám sedavé a občas stresující zaměstnání. Nekouřím, alkohol jen občas trochu vína, kávu piju ale nepřeháním to. Ovoce i zeleninu jím, i když zase dietní stravu nemám, teď spíš dost chuť na sladké. Tlak mám kolem 140/90, tep jsem si zkusila změřit, vyšlo mi asi 85 tepů za minutu. Pobolívá mě na levé straně břicha - nevím, jak bych to nejlíp popsala-spíš pod žebry někdy kousek níž, ale není to žádná intenzivní bolest, spíš taková mírnější jako pálení,slabé píchnutí nebo nepříjemný pocit- někdy vůbec ne, nejvíc když mám starosti nebo se vynervuju, když jsem v pohodě, tak to ani nevnímám, tak moc prosím o radu, kde by mohl být problém. Ještě dodám, že občas mám pocit jakoby se mi vracel kyselý obsah ze žaludku.
Děkuji a přeji pěkný den.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele