Téma: Štítná žláza, snížená funkce, zánět, pocit cizího tělesa v krku, spálená sliznice jícnu, netěsnící žaludek, slabé vlasy padající 35X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-02-01 03:04:40, odpověď na #17948 ukázat v kontextu reset

Kdybych vás viděl v poradně osobně, byl by mnohem větší prostor pro komplexnější řešení. S páteří – obzvláště krční vyhledejte šikovného maséra. 12K 1 lžička do 1 dcl vody 10 min. 3xD před jídly. Po jídlech podobně JK. MO+ 1/2 lžíce mimo jídla 3xD a zapít REK 2 lžičky do 1,5-2 dcl vody 3xD mimo jídla + Q10SEE 2 tob. Do vlasové pokožky obden obdva vetřít střídavě VVM a VK. Páteř masírovat od zadku ke lbi K1 a následně MO+ 1xD Zadbalon ½ min. 4xD, Novpoklony 15-20 +ZLZ 4xD. Sifon 6 4xD 5-20 minut. Pohyby krkem viz má zdravotní videa - Krk Navečer dynamické pohybové aktivity, nejlépe procházka rychlým tempem. RK 3-8xD z rozprašovače do krku. Pod čelist na noc obklad z MO+ 5 ml na noc na vložce. Na spaní kulich stáhnout pod bradu.



Více viz obecné zpracování: Štítná žláza obecně


Cenerentola 2014-01-30 22:12:53 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer milý pane kořenáři, mé problémy se projevují následovně:
Ad1)3 roky autoimunitní zánět štítné žlázy - hypothyreóza. Beru 75 Euthyrox. Krevní výsledky perfektní, žádné protilátky. Vše v normě. Sono - v pořádku. Žláza je klidná, není zvětšená. Přesto musím brát Euthyrox.
Ad2) Víc jak půl roku pocit cizího tělesa v krku - dle foniatra spálená sliznice jícnu. Dle gastroskopie mi jaksi netěsní žaludek, kyseliny mi tedy opakovaně spalují sliznici jícnu. Léky - Nolpaza nezbírají. Dieta-snažím se, ale nemá to na to moc vliv. Nevím, kudy kam. žáha nepání.
Ad3) Během posledního roku mi výrazně zeslábly vlasy a pul roku mi také padají. Lehké zoufalství.
Jsem žena, 35 let, práce v kanceláři, stres nárazově. Jsem také hlasový profesionál. Klidový tep 67/min. Často mě bolívá krční páteř.
Prosím, pomozte.
Eva

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele