Téma: Geopatogenní zóny - kontakt na spolehlivé měření

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-03-17 03:25:05, odpověď na #18195 ukázat v kontextu reset

Dobrá otázka
Jediný, o kom vím, že umí s virgulemi i elektronikou a k vám v této věci dojede, je podle mne seriózní a spolehlivý, je pan Boháč 603461852... má to k vám daleko, takže by bylo vhodné se sdružit s dašími zájemci. Nebo to nechejte na něm, ale třeba to bude nějaký čas trvat. Elektromagnetické (převažující) PZ umí většinou eliminovat rozvinutým vybíjeným kondenzátorem, což je JEDINÝ funkční přístroj k částečné eliminaci zatogenních zón, který uznávám. Povšimněte si, že nijak nehaním jiné přístroje na eliminaci patogenních zón, protože jsem se zatím se žádným jiným funkčnímn nesetkal... a, že jsem jich už viděl...

Já přinejhorším zjišťování PZ sice dělám také, všemi možnými analytickými přístroji jsem vybaven si myslím dokonale, ale volným časem vůbec ne - všimněte si času odpovědi, a nerad a proto jsem asi desetkrát dražší než on (počítejte se 7 kKč + doprava).

Můžete kontaktovat i pana Drábka Čáryfuka viz jeho telefony na www.japrorok.cz, který po mně převzal školu proutkaření a patogenních zón, takže bude vědět o jasnovidných telestétech (levných, pravděpodobně velmi dobře připravených v citlivosti, ale asi nevybavených drahou technikou), které by vám mohl doporučit.

simi.l 2014-03-16 16:02:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
ve Vaší publikaci "Patogenní zony a proutkaření" uvádíte společnost PATOZ, která uděluje atest pro měření GPZ telestétům a zprostředkovává požadavky na toto měření. Nenašel jsem nikde jejich stránky, a proto se obracím s dotazem na Vás zda by jste mi doporučil někoho spolehlivého v Moravskoslezském kraji. Případně v krajích okolních.
Děkuji.

Simi

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele