Téma: Oteklé oční víčko, po kortikoidní léčbě ústup některých obtíží, otok víčka přetrvává 45X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-03-30 08:41:47, odpověď na #18253 ukázat v kontextu reset

(0 a 2) Vyhledejte diagnostika parazitů ve vašem okolí. AO + OKL + EVE od každého půl lžíce s jídly 3xD (lze to zamíchat do jedné nádoby) JK 2 lžičky do 1 dcl vody 3xD po jídle + Recovery 3 tob. MK + GK 2+2 lžičky do 2-3 dcl vody 3xD mimo jídla + Q10P 2 tob. + GY 3 tobolky Na noc Křem 1 lžíce do 2 dcl vody + B komplex forte 1 tbl. + NK 1 ml Okolí oka tamponovat 6xD PVO Krční páteř a šíji masírovat v nahrbené poloze K1 a MO+ 2xD, neustále zateplovat Novpoklony 15-20 + ZLZ + cvičení hlavou ano, ne, nevím 4xD Zadbalon 1 min. 4xD Nosit polarizační brýle Na spaní tmavý kulich stáhnout pod bradu

Více viz obecné zpracování: Imunitní nedostatečnost

celina 2014-03-27 21:58:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím o radu. Před měsícem mne oteklo a zarudlo oko-horní víčko, u toho bolest hlavy, v uchu jsem slyšela tep srdce. Oko neslzelo, jen víčko těžké, nateklé a cítila jsem tlak v koutku k nosu. Zároven jsem na levé straně hlavy cítila každý vlas. Byla jsem na očním, lékař zjistil,že mám na dolním víčku malou cystu, kterou odstranil,(dolní víčko ale oteklé nebylo), dostala jsem atb kapky s kortykoidy. Do týdne se stav zlepšil, oko již nebylo malé, ale otok horního víčka vč.nadočnicového oblouku mám stále. Při opětovné návštěvě mne lékař pověděl, že je těžké něco léčit, když nevidí příznak, napsat opět nějaké kortykoidové kapky, s tím,že to zkusíme, co to udělá. Nebrala jsem je.
Tlak v koutku, ani bušení srdce v uchu není, to vše odeznělo, jen otok je stále. Při pohledu mám jedno oko normální a druhé DIVNE, tím jak je to stále nateklé, tak obočí je výše než to normální. Snad to popisuji srozumitelně.
Nikdy jsem nemarodila, neléčím se na žádnou nemoc (zatím )
Jsem pracovně velmi aktivní, pracuji jako makléř, jsem denně ve stresu, spěchu, nevím, jestli toto může mít vliv.
Věk 45 let, nemám nadváhu.
Velmi vás prosím o radu, jak se toho zbavím. Velmi děkuji.
Jitka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele