Téma: Bolesti chodidel, občasné brnění, padání vlasů, po porodu 32X188/89

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-08-07 08:13:49, odpověď na #18803 ukázat v kontextu reset

Toto se mi jeví jako přetížení bederky a vazivového aparátu dole na nohách. Co vlasů se týče, mám pocit, že se pilně hrbíte a tím blokujete krční páteř. Podsazujte pánev, dítko tahejte vedle těla na pánvi a ne před sebou. Vyprste se. GK + AK 2+2 lžičky do 2-3 dcl vody a pít mimo jídla 3-4xD. K tomu lze brát Q10P. Po jídlech pro detoxikaci JK 2 lžičky do decky vody 3xD. S jídly OKH 1/2-1 lžíce 2xD velmi dlouhodobě. Na noc 1lžíce s čepicí Křem do 1,5-2 dcl vody + 1 ml NK + B komplex forte. Zadbalon 4xD minutu. Dýchat (jste zřejmě i přidušená z psychovypětím zanedbaného dýchání, zkuste ještěrčí dech a alespoň 2xD Sifon 6 10-20 minut. Nohy dole mazat K1 směrem k srdci asi 5 minut a potom hned MO+ nejméně 5 minut. Objeví-li se ještě otok, tak před K1 je dobré vetřít VXK. Revalid můžete střídat s VK.

Více viz obecné zpracování: Blokády páteřeBolesti nohou, zvláště v noci

bosorbaba 2014-08-05 19:28:48 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, potřebovala bych poradit s problémem, který mě trápí po narození syna (24.1.2014).
Jsem 188/89, věk 32, po operaci meziobratlové plotýnky (2002), všechny klouby mám volnější. Nyní na mateřské dovolené (s kočárkem jsem nachodila i 8 km za celý den), před tím sedavé zaměstnání. Během těhotenství (rizikové-nízko uložená placenta s rizikem krvácení a chudokrevnost) jsem neměla problémy s otoky nohou. V porodnici mi otekly kotníky - bylo mi vedro, chodila jsem bosá. Doma již v ponožkách se to srovnalo. Ovšem poté začaly bolesti nohou, především levé nohy z vrchu po celé délce chodidla na straně pod malíčkem, pravá taktéž v menší intenzitě. V klidu nohy nebolí, jakmile se musím postavit, tak šíleně, chvilku trvá, než se rozejdu, pak přestanou bolet. Občas bolí i v klidu, večer před spaním, občas mi brní prsty u nohou.
Vím, že i po porodu císařem trvá, než se to srovná, ale třeba kyčle mě již nebolí. Nyní je to přes 6 měsíců. Intenzivně mi padaly vlasy - užívám Revalid už cca měsíc a je to lepší. Snažím se o pestrou stravu, nekojím.
Děkuji za odpověď, Radka Krejčová

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele