Téma: Bolest z křížové oblasti do kyčlí, podbříšku, kloubní úpony bolesti 41X170/74

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-10-04 12:38:46, odpověď na #19011 ukázat v kontextu reset

Bortí se vám páteř, protože ji necháváte do otazníku nevyprsenou, shrbenou. Podsazujte pánev. Na noc mazejte křížovou a bederní oblast K1 a silněji MO+ Bederní pás nebo raději Nokilt si berte i na spaní. Zadbalonem si masírujte minutu 6xD + křížokyčelní oblast (kroužením vpolosedě na něm na boku). Cvičení Novpoklon + ZLZ 6xD ZLZ by mělo být před nasazením kulicha až pod bradu na noc to poslední před usnutím. A první ráno hned před probuzením... K pití AK + BK 2+2 lžičky + Gelmodel premium 1 lžíce do 3 dcl vody 3xD mimo jídla.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteřeBolesti kloubů 


Karča 2014-09-30 15:17:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, žena 41 let, 170 cm, 74 kg, zaměstnání sedavé, administrativa, doma - velká zahrada, hodně práce, nervy s dětmi.
Již půl roku přetrvávají bolesti táhnoucí se z křížové oblasti směrem do kyčlí, jindy do podbříšku. Nejhorší noc - při ležení na zádech, nejde pak vstát ani se otočit, bolest je ukrutná, budí mě, odezní po přetočení na bok. Přes den po rozhýbání je to lepší, ohnu se až k zemi za mírné bolestivosti v kříží a v kyčlích. Po větší zátěži typu tahání koše s prádlem atd. zhoršení. Dlouhodobě střídavě mažu Třezalkovým olejem a MO + MO injekčně do pochvy, používám bederní pás z merina, válím se na zadbalonu na žlučník a játra beru ostropestřec kaše a zeměžlučovou tinkturu. Co s tím dál? Je šance na zlepšení? Děkuji za rady, Karina Hranická

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele