Téma: Hučení, pískání v hlavě, překyselení, pomalý metabolismus, játra i ledviny, bolest dutin, kloubů, průdušky, únava, špatné spaní 40X174/66

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-10-20 02:57:19, odpověď na #19122 ukázat v kontextu reset

Osobně by to asi bylo lepší... Vypadá to na Meniérovu chorobu (viz zde v chorobách) Jste asi přidušená - sifon 6 4xD 5-20 minut Zdá se, že slabost vašich svalů vzpřimujících krk vám neudrží neprolomený krk a skřípou se vám nervy odstupující od míchy. = Cvičit krkem viz moje videa a zateplit. Když přijdete osobně, tak probereme celkovou detoxikaci, aby vám neotékaly vazy přeplněné metabolity, protože to bude všude, nejen v krční páteři. Zatím pilněji dýchejte, vyprste se a cvičte novpoklony a ZLZ a na noc noste černý tlustý kulich až pod bradu.



Více viz obecné zpracování: Meniérova choroba


euprhrasia 2014-10-19 22:45:57 ukázat v kontextu reset

Prosím o radu. Je mi 40let, 174cm, 66kg.Již půl roku mi hučí a píská v hlavě -jakoby na levé straně, přes den to tolik nevnímám, jen občas, ale v noci je to pravidelně. Když pohnu hlavou na na dvě sekundy to přejde pak to zas začne. Trochu pomáhá, když spím skoro v sedě podloženo polštářama. Je to velmi obtěžující a namáháve fyzicky i psychicky, velmi málo spím. Léčím se ayurvédsky, jím převážně zásaditou stravu i přesto jsem překyselená a mám pomalejší metabolismus a také jatra a ledviny. Jsem i často nemocná bolest dutin, průdušky, bolest kloubů. Nyní trpím opravdu velkou únavou, protože málo spím, když spím, tak se budím tak 10 krát za noc. Byla jsem u chiropraktika, ale je to ještě horší. Také používám silné záměry k nejvyššímu vědomí. Můžete mi nějak pomoci prosím.
Děkuji vám Nicol

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele