Téma: Akné, ekzém v obličeji, boláčky ve vlasech 36X170/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-11-10 21:02:58, odpověď na #19223 ukázat v kontextu reset

Jste dle popisu jednoznačně přidušená a hypoxická játra vám nestačí detoxikovat metabolity. Těch jste přeplněná a symbiotičtí kožní mikrobisti si na nich libují až to přehánějí a jejich odpady vaše tělo dráždí. Ostropestřec velmi výrazně játra stimuluje a podporuje v činnosti, ale bez kyslíku to nejde. OKL + AO ½+1/2 lžíce s jídly 3xD JK + VK +1+1 lžička do 1-2 dcl vody 3xD po jídle + Sinflam 1 lžička GK + CK 2+2 lžičky do 2-3 dcl vody 3xD mimo jídla na noc Sanogel 1 lžíce do 2 dcl vody + NK ½ ml + B komplex forte 1 tbl. Zanícené lokality tamponovat RK, jinak REK. Podrážděnou nemokvající pokožku mazat MOM-Ag. Nepodrážděnou RM-BS. Tence, aby mohla pokožka dýchat. K čistění pleti používat PVL. Do vlasů vtírat VK. Sif6 5-15 min. dle možností co 1 hod., střídat s Novpoklonami 15-20 večer dlouhé procházky 60-90 min. na spaní tmavý kulich stáhnout pod bradu a dýchat skrz něj Zadbalon 4xD minutu

Více viz obecné zpracování: AknéEkzémy ostatní a plísňovéJaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)

orchid 2014-11-10 09:45:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jsem žena na mateřské (2 děti). Věk 36 let, výška 170 cm, váha 56 kg, tep 67. NEJVÍC mě trápí akné v obličeji (červené pupínky i černé tečky). Mám ho nepřetržitě už od puberty.
Před lety jsem měla velký problém s atopickým ekzémem po celém těle. Ten ustoupil. Po několik let teď mívám v zimním období škaredý, bolestivý, až "mokvavý" (tekl mi z něj nějaký sekret) ekzém v obličeji. Vloni se mi neobjevil. Snad tím, že jsem užívala ostropestřec. Ale teď už ho opět začínám trochu pociťovat.
Po celý rok mám boláčky s lupy ve vlasech (vlasy se mi u hlavy dost mastí). Z nich mi v nejhorším období hodně vytékal nějaký sekret. Přípravky od kožní nebo z lékárny mi pomohou jen dočasně.
Jinak, po psychické stránce jsem dost citlivá, nad vším přemýšlím, těžce se rozhoduji a někdy pociťuji úzkost.
Co byste mi prosím poradil k očistě těla i vnější péči o obličej?
Moc děkuji.
Hezký den, Pavla

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele