Téma: Bolest hlavy na levé straně, pulzování při vstávání 25X155/45

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-11-10 21:08:01, odpověď na #19224 ukázat v kontextu reset

Tím, že dlouhodobě sedíte hrbíce se u PC, si přiskřipujete nervy odstupující od krční páteře. To akceleruje nevhodná pozice páteře na spaní i Spejblovsky nesená během dne. Narovnat se, vyprsit, hlavu nosit rovně a ne jako Hurvínek dopředu. Šíji mazat MO 1-2xD od lopatek ke lbi, zateplit. Cvičit hlavou ano, ne nevím 1 min. každou půlhodinu bez pohybu. Podívejte se na moje zdravotní videa na youtube Novpoklony 15-20 4xD. Zadbalon 6xD minutu Nedělat prudké pohyby, pokud je tělo ztuhlé, nerozcvičené. Na spaní tmavý kulich stáhnout pod bradu.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteře


Alatriz 2014-11-10 11:58:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den! Vaše rady a preparáty už mi dvakrát pomohly, tak se na Vás opět obracím. V posledním týdnu pozoruji bolest hlavy (na levé straně, spánek nebo na straně v týlu). V klidu ne, jen pulzování když prudce vstanu nebo sebou trhnu. Nic nezvladatelného, ale je to nepříjemné. Dva dny to bylo silnější, odeznělo po brufenu, pak slabší, jeden den vůbec a teď zase slabší. Nikdy jsem to neměla.
Je mi 25 let, student, pracuju doma u PC, sportuju (běh, fitness). Měřím 155 cm, váha 45 kg. V klidu mám tepovou frekvenci kolem 60 za minutu a tlak normální (jen u lékaře vždy vysoký ze stresu, protože jsem hypochondr...) Zřídka mě trochu bolívá za krkem nebo mívám pocit ztuhlosti. Ale nic silného. Děkuji!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele