Téma: Bolest dásní při protéze, Dubovky ?X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-11-14 00:34:11, odpověď na #19230 ukázat v kontextu reset

(0) RK může aplikovat na dásně rozprašovačem dle potřeby dlouhodobě 1-12xD. Mimo to lze povalovat v ústech 20 min. 1 lžíci MO+ a pomalu polykat 1-2xD. Kdyby to ještě nestačilo, pak na noc namíchat pastu z Carbofitu 1 lžíce + 2 lžíce vody a nanést hustou pastu na dáseň z obou stran a ráno vypláchnout (polykání nevadí. LPK + TK 1+1 lžička do 1,5 dcl vody 6xD mimo jídla + tableta vit.C500 Na spaní vložku s 5-10 ml MO+ na přední stranu krku.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dásně


Suszana 2014-11-11 07:45:40 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli by mohly dubovky pomoct na bolesti dásní,když má babička už rok protézu. A pořád ji ty dásně bolí každý den, doktoři to neřeší a říkají,že to není možné. Každému v jejím okolí se to taky zahojilo do 3 měsíců. Ona měla rok a půl zpět zánět v kolenu, nateklé půl roku a myslím,že to s tím souvisí,že je nedoléčená, i když jí doktoři tvrdí,že zánět to být nemůže,že to nemá v krvi. Pořád jí to skáče z jednoho kolena do druhého,ale nic revmatického prokázáno nebylo. Já sama mám snad ty nejhorší zkušenosti s doktorama,co se týče zánětlivých angín,kdybych znala dubovky dřív,asi bych mandle ještě měla. Taky jsem říkala,ať změní stravu,ale u starších lidí je to problém. Ona je strašně aktivní a chtělabych nějak pomoct.
Chtěla bych se zeptat,jestli by babička ty dubovky měla stříkat rozprašovačem na dásně místo na mandle a jak dlouho,to tak může zkoušet,když se to nesmí moc dlouhodobě, týden, dva nebo dýl? Myslíte,že to může pomoct takhle lokálně i bez nějaké celostní léčby těla zevnitř nebo detoxikace? Děkuju moc za pomoc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele