Téma: Koleno vnitřní strana po zátěži napětí, praskání, píchání, bolest paty, citlivý kloub prstu, šlachy 40Y182/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-11-17 23:46:21, odpověď na #19258 ukázat v kontextu reset

Zkuste si prsty nahmatat asi 15 cm z vnitřní strany stehna nad kolenem sval, který vám spíše bude připomínat strunu. Ten potřebuje rozvolnit, neboť je v křeči a stahuje úpony kolenního vazu. Nebo se i s kolenem dostavte osobně. Jak jste přestal dýchat, tak se zanášíte extra tempem. masírovat K1 a MO+ 2xD (směrem k srdci, do lahve od rumu snesitelně horkou vodu a pomalinku a tlakem). Potom zateplit AK + CK 2+2 lžička do 3 dcl vody 4xD mimo jídla + Gelmodel Premium 1 lžíce + Q10P OKH ½-1 lžíce s jídly 3xD a JK 2 lžičky do decky vody po jídlech Nepřetěžovat, spíše dynamická chůze v měkkém terénu. Kolo na nějaký čas vynechat. A zjara si na koleno dát neoprénovou izolaci. Zadbalon 4xD minutu

Více viz obecné zpracování: Bolesti kloubů

pavel75 2014-11-17 10:37:06 ukázat v kontextu reset

Dobrý den Dědku,

40let,182cm,75 kg,tep.55t/min. Svářeč-namáhavé bez stresu. Sportuji kolo,běžky,běh- nezávodně pro radost. Rok a půl problém pravé koleno vnitřní strana-cca po 1 hod. na kole tahavé napětí které se zvětšuje až dojde k praskavému zvuku a píchnutí. začalo to na kole.
cca 1/2 roku fyzioterapeut(drug imun-vermox citosan-1/2roku) dosaženo: protaženej jak tygr problém koleno nezměněno. Další postup: makrobiotika, odparazitování-chemie, joalisky na doladění stále kapu cca 1 měsíc. přidalo se i druhé koleno loupání a přeskakování jakoby navenek a bolest pravé paty,citlivý kloub pravého prsteníčku. Můj pocit problém šlachy. Protahování pravidelně,sport dle pocitu rozumně. snažím se být veselí a pozitivní, nynější omezení beru jako projev mé hlouposti či chyby ale snážím se co to jde s tím něco udělat.
Děkuji za odpověď a přeji krásný den.
Pavel Vasko

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele